GÜMTOB 40’ncı yılını coşkuyla kutladı

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GÜMTOB) 40’ncı yılını Anemon Bursa Hotel ’de düzenlenen ‘Yaza Merhaba Partisi’ ile büyük bir coşkuyla kutladı.

11/06/2024 16:17
GÜMTOB 40’ncı yılını coşkuyla kutladı

GÜMTOB üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen gecede konuşan başkan Buğra Artıç, "Geçtiğimiz sene ilkini yaptığımız bu etkinliğin ikincisiyle birlikteyiz ve geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Burada üyelerimiz ile birlikte güzel bir sinerji oluşturuyoruz. Turizm Türkiye'nin en önde gelen sektörlerinden bir tanesi, böyle etkinlikler sayesinde motive olunuyor. Her zaman söylediğimiz gibi, bizimkisi bir bayrak yarışı.

Hedefimiz, birliğimizi daha başarılı bir şekilde geleceğe taşımak, tüm gayretimizle bunun için uğraşıyoruz. Bunun için tüm yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyorum. Siz değerli üyelerimizden gücümüzü alıyoruz. Hedefimiz bu güven ile birlikte derneğimizi daha ileriye taşımak. İstihdam ve eğitim başta olmak üzere devam ettiğimiz projeleri ileriye taşımak en büyük arzumuz. 40’ncı yılımızı bir kez daha kutluyor sektörümüze bereketli bir sezon diliyorum” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.