Gulf Air, İstanbul uçuşlarını artırıyor...

Yeni kış tarifesi esnek uçuşlar ile daha çok şehire bağlantı sağlıyor. Hava Yolu yeni kış tarifesini herşey dahil 392 Euro dan başlıyan kış fiyatları ile tanıtıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gulf Air, İstanbul uçuşlarını artırıyor...
Bahreyn'in ulusal hava yolu Gulf Air, bugün yaptığı açıklamada yeni kış tarifesine paralel olarak mevcut Istanbul uçuşlarına iki sefer daha ilave ederek uçuşlarını haftada yediye çıkarıcağını duyurdu. 
30 Ekim tarihi itibari ile başlıyacak yeni tarifeyi duyuran Gulf Air’in Ticari Müdürü Karim Makhlouf  "Kış tarifesini yapmadan önce, müşterilerimizin uçtuğumuz hatlar arasındaki seyahat kalıplarını ve ihtiyaçlarını analiz ettik.
İstanbul müşterilerimiz tarafından yoğun ilgi alan şehirlerden biri olmakla beraber son aylardaki trafik artışı ilede ilave uçuşlara olan ihtiyacın sinyalini veriyor. Seyahat kalıpları aynı zamanda kurumsal müşterilerimizin yeni pazarlara bağlantı vericek uçuşlara yönlendiğine işaret ediyor.”dedi.

“Buna paralel olarak uygun sabah ve akşam uçuşları ile Istanbul seferlerimizi haftada yediye çıkarmış bulunuyoruz. Amacımız, müşterilerimize en iyi uçuş ağını, yenilenen filomuz ve mükemmel bağlantılar ile sağlamak, istikrarlı olarak yüksek nitelikli ürünler sunmak ve herşeyin üzerinde ödedikleri paranın karşılığını tam anlamıyla vermek.”diyerek sözlerini tamamladı.
Kış tarifesi haftada dört İstanbul’dan 14:25 kalkış, Bahreyn’e 19:25 varış, haftada üç Istanbul’dan 01:10 kalkış, Bahreyn’e  06:10 varış olarak düzenlenecek ve Manila,Bangkok,Kuala Lumpur, Katmandu, Kolombo, Kabil gibi yeni şehirlere merkezimiz Bahreyn üzerinden uygun bağlantılar sağlıyacaktır. Uçuşlar Airbus A319 tipi uçaklar ile uçulacaktır.
Gulf Air aynı zamanda tüm vergiler dahil 392 Euro‘dan başlıyan kış fiyatlarını duyurdu. Rezervasyonlar  0212 236 04 88 numaralı satış ofisinden , gulfair.com veya Gulf Air’in facebook sitesinden yapılabilir.

Gulf Air’in yeni kış tarifesi Bahreyn’den Birleşik Arap Emirliklerine ve Kuwaite 28 ekstra uçuşun yanı sıra Addis Ababa, Kolombo, Beyrut ve Kabil’e ilave seferler sağlarken Aden, Kahire, Dammam ve Sana’ya düzenlenen uçuşların saatlerinde yapılan değişikliklerle Bahreyn üzerinden daha etkin bağlantılar veriyor.

Kış tarifesinin tamamı gulfair.com dan indirilebilinir. Web sitesi aynı zamanda yolcuların seyahat tarihlerine bağlı olarak varış, kalkış ve bağlantı saatlerini belirten interaktif bir yol haritası gösteriyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.