Gül: Kemer, bizim için bir tutkudur

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, turizmin Kemer için, olmazsa olmaz olduğunu söyleyerek çalışmaları, hizmetleri de turizm odaklı olarak gerçekleştirdiklerini söyledi. Yaz döneminde sezon iyi geçse de kış turizmindeki sessizliğin de ortadan kalkması için Kemer Belediyesi olarak çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Gül, bölgedeki tüm kurumlar ile ortaklaşa geliştirilecek projelere her zaman açık olduklarını da ifade ederek, “ Kemer’de, Antalya’da ve Ülkemizde bacasız sanayi dediğimiz turizmden geçinen herkesi canı gönülden destekliyoruz.”dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gül: Kemer, bizim için bir tutkudur

Halil ÖNCÜ- KEMER

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül,“Kemer bizim için bir tutku, turizmimiz ise olmazsa olmazımız.. Turizmin Kemer için, olmazsa olmaz olduğunu çok iyi biliyor çalışmalarımızı, hizmetlerimizi de turizm odaklı olarak gerçekleştiriyoruz. Yaz döneminde sezon iyi geçse de kış turizmindeki sessizliğin de ortadan kalkması için Kemer Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bölgemizdeki tüm kurumlar ile ortaklaşa geliştirilecek projelere her zaman açığız. Kemer’de, Antalya’da ve Ülkemizde bacasız sanayi dediğimiz turizmden geçinen herkesi canı gönülden destekliyoruz. Kemer'in kış sezonunda da turizme devam etmesini hedefleniyoruz. Bu doğrultuda Öger Tur, Kemer Belediyesi, Güney Antalya Turizm Geliştirme ve Altyapı Birliği (GATAB) ve Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV) işbirliği ile '1. Kemer Yeni Yıl Koşusu' düzenlenecek. 31 Aralık'ta yapılacak olan koşu ile Kemer'in tanıtımının yanı sıra, kış turizminin canlandırılması ve amatör sporlara destek verilmesi de hedefleniyor.”dedi. 

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’in kış aylarının da en güzel tatil beldelerinden birisi olduğunu söylerken, “ Kemer, bu anlamda hak ettiği yere ulaşacaktır. Yaz aylarında binlerce turistin geldiği Kemer'de kışın bazı oteller kapanıyor. Daha fazla tanıtıma önem vermemiz gerekiyor. Kongre, Spor kompleksleri ,golf, tenis sahaları ve doğa sporları ile kış turizmi açığımızı kapatmayı hedefliyoruz. Yaptığımız ve yapmayı hedeflediğimiz tüm organizasyonların Kemer'de yaşayanların sosyal faaliyetlerine yansıdığı gibi Kemer’in her yönüyle tanıtılmasına katkı sağlayacak projelerdir. Kemer’i Dünya’ya açılan bir tatil cenneti yapabilmek için tüm gücümüz ve ekibimiz ile çalışmaya devam ediyoruz. “dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.