Grand Ankara da, 101 çeşit lezzetle bambaşka Ramazan

Rixos Grand Ankara, iftara özel geleneksel Osmanlı mutfağının seçkin izlerini taşıyan 101 çeşit lezzetin açık büfede sunulduğu Brasserie Restaurant ta yarattığı nostaljiyle, Ramazan keyfine keyif katıyor.

31/12/2019 23:40
Grand Ankara da, 101 çeşit lezzetle bambaşka Ramazan

Ankara'nın en merkezi konumuna sahip Rixos Grand Ankara, Ramazan'a özel menüleri ve aktiviteleriyle Ankara'da Ramazan Geceleri'ni taçlandırıyor. Chef de Partie Başak Çetiner tarafından özel Ramazan heykelleriyle Ramazan ambiansının yaratıldığı otelin ana restoranı Brasserie Restaurant'ta, canlı tasavvuf müziği eşliğinde Osmanlı mutfağının en seçkin 101 lezzeti misafirleri bekliyor.

Brasserie Restaurant'ta Ramazan şöleni iftariyeliklerle başlayıp, Türk mezeleri ve Türk mutfağının birbirinden leziz ana yemekleri, hamur işleri ve tatlılarıyla devam ediyor. Ramazan topunun patlamasıyla beraber Osmanlı döneminden günümüze kadar uzanan şerbet ve Türk kahvesi geleneği yemek boyunca Rixos Grand Ankara misafirlerine eşlik ediyor.

Ayrıca Ramazan'a özel etkinlikleriyle sınır tanımayan Rixos Grand Ankara'da 11 Eylül akşamında sema gösterisi gerçekleştirilecek. Ramazan aktiviteleri çerçevesinde Rixos Grand Ankara, misafirlerine Lalezar Restaurant'ın terasında nargile keyfi de sunuyor. Ankara'nın yeni çekim merkezi Rixos Grand Ankara'da Brasserie Restaurant'da açık büfe Ramazan menüsü kişi başı 49 TL.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.