Gloria Golf Resort’tan, büyük bir yıldız geçti...

Golf’un Alman Prensesi Martina Eberl, Gloria Golf Club’ü ziyaret ederek, Klinik (öğretici şov) düzenledi. Martina Eberl, ünlü golfçü Tiger Woods’un özel meseleleri ile ilgili yorum yapmasının doğru olmayacağını söyleyerek, “Tiger Woods golf tarihinde çok özel bir isim. Yarışmayacak olması büyük kayıp”, dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gloria Golf Resort’tan, büyük bir yıldız geçti...

2012 Dünya golf Şampiyonası’na evsahipliği yapacak olan Gloria Golf Club, dünyaca ünlü bir sporcuyu ağırladı. Bayanlarda Almanya şampiyonlukları, Dünya ve Avrupa ikincilikleri olan Martina Eberl, Gloria Golf Club’ta Golf – Klinik (öğretici şov)  düzenledi. Almanya’dan birçok golf misafirinin de katıldığı çalışmada, ileri vuruş tekniklerini gösterip, golfçülerle yarıştı.

Eberl’e medya mensuplarıyla yaptığı sohbet sırasında, golfün dünyaca ünlü oyuncusu Tiger Woods’un özel hayatındaki sorunlar nedeniyle golfü belirsiz bir süre bırakması hatırlatıldı. Kendisi gibi golf oyuncusu olan erkek arkadaşıyla birlikte seyahat edip, turnuvalara katıldığını söyleyen Martina Eberl, dünyanın bir numaralı golçüsü Tiger Woods'un özel hayatıyla ilgili olarak yaşadığı olayın hoş olmadığını ancak kendisinin dünyanın gelmiş geçmiş en iyi golfçüsü olduğunu söyledi.

Golf sporuna, 5 yaşında büyükbaba ve anneannesinin yanında Caddy ( Top taşıyıcı ) olarak başlayan 28 yaşındaki Martina Eberl, daha sonra aldığı derslerle, bugün Almanya’nın hatta dünyanın en önemli bayan golfçüleri arasında yerini aldı.

Golfseverlere Belek Bölgesi’ni tavsiye etti

Almanya’da golfün en çok sevilen sporların başında geldiğini söyleyen Martina Eberl’in Belek’e dördüncü ziyareti. Geçtiğimiz yılda Gloria Golf Club’a gelen Eberl, Belek’in iklim olarak golf oynamaya çok uygun olduğunu ifade edip, tesis olarak bölgenin en önemli rakiplerinden birisi olan İspanya’dan aşağı olmadığını ve golf severlerin mutlaka Belek bölgesini de golf oynamak için tercih etmelerini söyledi.

Türkiye, Golf Turizminde Yükselişte

Türkiye, Avrupalılar’ın golf oynamak için tercih ettikleri ülkeler sıralamasında beşinci sırada. Golf turizminde büyük bir çıkış yakalayan Türkiye, yılda 500 bin golf severi ağırlıyor. 14 adet golf tesisinin bulunduğu Belek’te, iki adet 18 delikli ve bir adet 9 delikli sahasıyla Gloria Golf Club Türkiye’de en fazla delik sayısına sahip golf kulübü. Günde 500 kişiye golf oynama imkanı sağlıyan Gloria Golf Club 2012 yılında düzenlenecek olan Dünya Golf Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.