Gezi İstanbul Brasserie Taksim’den Sonra Şimdi de Göktürk’de

Sekiz aylık detaylı bir çalışma sonucunda Mimar M. Hakan Kıran’ın özel tasarımıyla yenilenen ve Mayıs’ın ilk haftası Taksim’de hizmet vermeye başlayan Gezi İstanbul Brasserie, Taksim’den sonra Göktürk’de de hizmete geçti.

31/12/2019 23:40
Gezi İstanbul Brasserie Taksim’den Sonra Şimdi de Göktürk’de

İlk olarak 1987 yılında İstanbullulara hizmet vermeye başlayan Patisserie Gezi uzun yıllar boyunca Avusturya pastaları, Belçika’dan ithal edilen en iyi kuvartürlerle üretilmiş %100 el imalatı çikolataları, Fransız ve Türk geleneksel hamur işlerinin en lezzetli örneklerini üretmesiyle ünlendi. 2001 yılında İçmimar Tülin Kıran ve Y. Mimar M. Hakan Kıran’ın devraldığı Gezi İstanbul, 2014 yazında misafirlerine daha iyi servis ve daha yüksek standartlarda hizmet sunabilmek için yeniden yapılanma sürecine girdi.

Haftanın 7 günü her sabah 08.00’de servise başlayan Gezi İstanbul Brasserie Göktürk şubesinde, hafta sonları zengin kahvaltı menüsü seçenekleri de bulunuyor.

Tüm ürünlerinde %100 doğal, %100 katkısız, %100 taze, %100 el yapımı felsefesini benimseyen Gezi İstanbul Brasserie’de yiyecekler sipariş alındıktan sonra doğal, katkısız, taze, kaliteli, el yapımı malzemeler kullanılarak hazırlanıyor. Ekmekler özel harman un ve ekşi maya kullanılarak odun fırınında pişirilirken, sebze ve meyvelerin çoğu Trakya’daki kendi bahçesinde doğal şartlarda yetiştiriliyor. Yüksek standartlarıyla yeme-içme sektörüne sıradışı bir bakış açısı getiren Gezi İstanbul, tüm marka ve ürünleriyle müşterilerine kalite garantisi veriyor.Benimsediği kalite anlayışı ve felsefesini, bünyesinde yaratacağı diğer  yeni markalarda da sürdürme prensibini ilke edinen Gezi İstanbul, yeme-içme sektöründe, yılların deneyimi ve yenilikçi vizyonuyla öne çıkmayı hedefliyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.