Gezi Hotel Bosphorus hizmete girdi...

Gezi Hotel Bosphorus Yönetim Kurulu Üyesi Can Atay, İstanbul'un merkezi Taksim Meydanı'nda yer alan ve bulunduğu lokasyonun avantajıyla birleşen lüks dizaynıyla fark yaratan Gezi Hotel Bosphorus'u, www.turizmaktuel.com okurlarına tanıttı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gezi Hotel Bosphorus hizmete girdi...
Gezi Hotel Bosphorus'u genel hatlarıyla tanıtır mısınız?
Gezi Hotel Bosphorus, Boğaz manzaralı 61 delüks ve 2 konsept suit odasıyla, şehrin tam merkezi olan Taksim Meydanı'nda yer alıyor. Misafirlerimizin maksimum rahatı ve memnuniyeti için, otelimiz lüks – dizayn otel konseptiyle inşa edildi. Gezi Hotel Bosphorus'un sahip olduğu konfor; gerek dış cephe mimarisinde, gerekse iç alan tasarımında ve odalarda kullanılan ürünlerde kendini hissettiriyor.


Gezi Hotel Bosphorus, eski ve yeni İstanbul'u bir arada yaşatıyor. Otel, hem Muhteşem Boğaz manzarasına ve Taksim Gezi Parkı'na hakim bulunuyor...

Gezi Hotel Bosphorus, restaurantlarıyla da iddialı değil mi?
Kesinlikle öyle. Otelimizde bulunan G’nova ve Roof Teras Restaurantları, oteldeki konaklamalarda mükemmel bir tamamlayıcı öge olarak müsterilerimizin hizmetindedir. Ünlü Milli Şef Eyüp Kemal Şevinç ile işbirliğine giderek, G’nova Restaurant’da Akdeniz Mutfağı ağırlıklı füzyon mutfağından lezzetler sunuyoruz.
 


G’nova Restaurant'ta misafirlerimiz, muhteşem boğaz manzarası eşliğinde kahvaltı ve öğle yemeklerini alabiliyor, ayrıca akşam yemeği için restoran ve bar kısmında gerçek bir fine dining hizmeti eşliğinde Akdeniz Mutfağı ile harmanlanmış füzyon mutfağından eşsiz lezzetler tadabiliyor.  Ayrıca seçkin içki menümüzden yararlanabiliyor. Roof Teras Restaurant ise, 15 Kasım 2010’da hizmete girecek.
 

Otelin Yönetim Kurulu Üyesi Can Atay: Otelimizin Restaurantı Muhteşem Boğaz Manzarasına sahip bulunuyor. Ünlü Milli Şef Eyüp Kemal Sevinç ile işbirliğine giderek FB Müdürü olarak göreve başladı...

Otelinizde özel bir spa konsepti uyguluyorsunuz değil mi?
Misafirlerimize profesyonel bir hizmet sunacak Spa'mız, özel tasarımı ve Türk Hamamı üzerine kurulan konseptiyle fark yaratıyor.  Spa merkezimiz, özel masaj ve tedavilerden yararlanarak rahatlamak için birebir.


Can Atay: Otelimizde standart oda bulunmuyor. Tüm odalarımız Deluxe ve Suit'ten oluşuyor..

Gezi Hotel Bosphorus, konumu itibariyle, Kongre Vadisi'ne de yakın.  Toplantı turizmine de hitap ediyor musunuz?
Kapasitesi 60-30 ve 1'e kadar değişen 3 adet toplantı salonumuz ve salonların ferah fuayesi; özel toplantılar, seminerler, grup çalışmaları, eğitimler ve banket organizasyonları için ideal alanlardır. Toplantı salonlarımız, son teknoloji ile hazırlanmış ekipmanları ve benzersiz mimari tasarımıyla fark yaratıyor.


 
Gezi Hotel Bosphorus'un farklı mimarisi kimin eseri?
Otelimizin mimarı Sinan Kafadar'dır. Kendisi, otelin hem iç, hem de dış mimarlığını yaptı. Otelimiz Taşkışla tarihi dokusuna uygun bir tarzla, İstanbul'u yansıtıyor.  Bu anlamda dünyada bir ilk gerçekleştirilerek, 600 metrekarelik çinko kaplı sanal bir yüzey kalkanı oluşturuldu. İç mimarisinde çok kesin bir tarzın hakimiyeti yok. Ne modern, ne de minimal çizgiler takip edildi. Gezi Hotel Bosphorus, kendi kişiliğini tamamlayan, modern ve lüks havasını yansıtan bir iç dizayna sahip. (shf)

 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.