Geceliği 2 Bin Euro olan odalarda sıra var

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü ve Kempinski Residences Türkiye Bölge Direktörü Ralph Radtke, "Öyle yoğunluklar yaşıyoruz ki, tarihi Çırağan Sarayı binasında yer alan, ayrı bir girişi olan özel saray suitlerimiz tüm sezon boyunca yüzde 100 doluydu. Bu süitlerin geceleme fiyatı 2 Bin Euro" dedi.

02/10/2022 22:07
Geceliği 2 Bin Euro olan odalarda sıra var

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü ve Kempinski Residences Türkiye Bölge Direktörü Ralph Radtke, "Otelin neredeyse bütün oda kategorilerinde yüksek doluluklarla sezonu devam ettiriyoruz. Eylül ayının bitmesiyle beraber hala yüksek sezon etkilerini yaşıyoruz diyebilirim.

Hatta öyle yoğunluklar yaşıyoruz ki, tarihi Çırağan Sarayı binasında yer alan, ayrı bir girişi olan özel saray suitlerimiz tüm sezon boyunca yüzde 100 doluydu. Bu süitlerin geceleme fiyatı 2 Bin Euro" dedi.

'Geceliği 30 Bin Euro olan bu süitimize de talep çok yüksek'

Yüksek talebin devam ettiğini aktaran Radtke, Sabah'ta yer alan haberde, "Ekim ayında da süitlerimize ilgi çok yoğun. Defalarca dünyanın en pahalı, en lüks ve en geniş süitleri listesinde yerini almış Sultan suitimiz de sezon boyunca doluydu. Geceliği 30 Bin Euro olan bu süitimize de talep çok yüksek" diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.