Gazella'nın ocak ayındaki 3 favorisi...

Gazella Turizm, her zamanki önceliği olan ziyaret edilen yerlerin kendine has dokusunu ve yaşam tarzını en iyi şekilde yansıtma felsefesiyle Ocak ayında Laponya, Küba ve Güney Afrika’ya özel turlar düzenliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gazella'nın ocak ayındaki 3 favorisi...

Gazella Turizm, dünyada mutlaka görülmesi gereken yerler listelerinin her zaman üst sıralarında yer alan üç özel destinasyon için seyahatseverlere özel seçenekler sunuyor. Turlar kapsamında 21 Ocak - 29 Ocak tarihleri arasında Batı Amerika’ya, 28 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında Güney Afrika’ya, 31 Ocak - 4 Şubat 2012 tarihinde Laponya’ya gidiliyor.

Farklı deneyimlerin adresi: Güney Afrika

Eğlenceyle dinginliği bir araya getiren bu tur sayesinde Boulders Plajı’ndan penguenlerle yüzecek, Kruger parkında vahşi yaşamla tanışacak ve Masa Dağı’nın eşsiz manzarasını fotoğraflayıp, Ümit Burnu’nu görme şansını yakalayacaksınız. Ayrıca, dünyanın en büyük altın madenlerinin bulunduğu Afrika’da mücevher alışveriş için çok güzel takılar bulunuyor. Güney Afrika’nın turlarının her şey dahil ücreti ise 2550 euro.

Che Guevera’nın yaşadığı topraklar: Küba

Dünyanın en iyi purolarını, kahveleri ve romlarını içmek için gidilmesi gereken tek adres olan Küba’nın kültürel zenginliklerini bir kez görenler, daha geri dönüş yolunda ikinci gelişlerini planlamaya başlıyorlar. Tur dahilinde klasik Amerikan arabalarıyla meşhur Malecon bulvarında gezerek Havana şehrinin tadını çıkaracaksınız.

Romantik Müzesi ile Unesco Dünya Mirası Listesi’nde bulunan ve 1800’lerden bu yana ayakta duran Trinidad ve Cienfuegos şehirlerini keşfedeceksiniz. Dünyanın en önemli liderlerinden biri olan Che Guevera’nın mezarını görecek ve tarihin derinliklerine yolculuk yapacaksınız. En yorulduğunuz anda ise Karayipler’in en güzel sahili olan Varadero’da yorgunluğunuzu atacaksınız. Küba turunun ücreti, 2150 euro olarak belirlendi.

 

Dünya’nın tepesine yolculuk: Laponya

Geceleri yıldızları avucunuzun içinde hissedeceğiniz Laponya’nın benzeri bir yere rastlamanız mümkün değil. Gazella ile yaşayacağız bu benzersiz deneyimin içinde Husky köpek çiftliğini gezerken, Husky’lerin çektiği kızakların üzerinde sürmek, Noel Baba’nın evini ve Ren geyiklerinin yaşadığı yerleri ziyaret etmek yer alıyor. Ayrıca, alışveriş ve yemek için çok fazla değişik seçenek bulunuyor. Turun toplam ücreti ise 1650 euro.

Gazella, 20 kişilik gruplarla sınırlı kapasitesi, kişilere özel ücretsiz transferleri ve sonradan saklı maliyet çıkarmama özellikleriyle seyahatleri unutulmayacak deneyimlere dönüştürüyor. Turlar hakkında daha fazla bilgi almak için www.gazella.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.