GATAB çalışanları eylemde...

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) çalışanları işyerlerinin kapanmaması için eylem yaptı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
GATAB çalışanları eylemde...

Hak-İş Konfederasyonu Antalya İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Pilevne GATAB'ın çalışanları ile birlikte GATAB'ın kapanmamsı için eylem yaptı.

GATAB'ın sendika temsilcileri ve GATAB çalışanları son dönemlerde yaşanan olayları protesto etmek için Kemer Adliyesi'ne yürüyen ve savcılığa suç duyurusunda bulunan Pilevne ardından GATAB Ana Hizmet Binasını önünde eylemlerine devam etti.

GATAB Başkanı Yusuf Üras da, GATAB personeline destek verdi. GATAB'ın kapatılmasına izin vermeyeceklerini bunun için çalıştıklarını belirten Üras, "2005 yılından beridir verdiğimiz hizmet koşumuza mani olmak isteniyor. 2005'ten beri çalışıyoruz, hizmet üretiyoruz. Kemerliler yaptıklarımızdan memnun. Bunlar hep sizin üstün gayretleriniz sayesinde oldu. GATAB'ın Antalya'ya gitmesi dev bir kurumun ve onun 50 Trilyonluk bütçesinin de gitmesi demektir.”

"GATAB'ın kapanmasının kime faydası Var?" diyen Başkan Üras, "GATAB'ın kapatılmasının sizlere, sizlerin ailelerinize, Kemer'e ve tüm Kemerlilere zararı var. Kemer'e bu kadar hizmet anında zamanında yapılırken insanlar bu kadar memnunken neden böyle bir şey isteniyor?

“Birileri rahatsız olacak diye hizmetimizden geri durmayacağız. Bakın dün okullarımızın sıralarını teslim ettik, öğrencilerimize sıralarını verdik. GATAB olarak eğitime, tanıtıma, altyapıya tüm işlere hız kesmeden devam ediyoruz. GATAB'ı kapattırmayacağız kapattırmamak için de sonuna kadar uğraşacağız."

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.