Fun&Sun'dan Antalya atağı... Uçuşlar haziranda başlıyor

Fun&Sun'ın 12 Nisan'da açılan Azerbeycan Bakü ofisi, Türk Havayolları ile haziran ayında başlayacak Antalya uçuşları için bilet satışlarına başladı. Uçuşlar, haftanın her günü gerçekleşecek.

22/05/2023 12:41
Fun&Sun'dan Antalya atağı... Uçuşlar haziranda başlıyor

Rusya, Kazakistan ve Belarus pazarlarının tanınan tur operatörü  FUN&SUN, geçen yıl Şimkente ofis açarak Özbek pazarındaki çalışmalarına başlamıştı. 12 Nisan'da açılan Azerbeycan Bakü ofisi Türk Havayolları ile haziran itibari ile Antalya uçuşlarına haftanın her günü olacak şekilde bloklarını alıp satışlarına başladı.

17 Mayıs Kırgızistan'ın Bişkek kentinde FUN&SUN tur operatörünün ilk ofisinin açılış töreni gerçekletirildi. Ofis açılışına istinaden, operatör temsilcileri en iyi 150 seyahat acentesinin davet edildiği bir gala yemeği düzenlenlendi. Gecede, 2023 sezonu için ayrıntılı bilgi ve planlarını paylaşıldı.

Antalya uçuşları Pegasus ile haftada beş gün olarak planlandı ve satışa açıldı. Kış periyodunda da FUN & SUN'ın kendi DMC'lerine sahip olduğu Mısır, Thailand ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne uçuşlar planlanıyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.