Fun&Sun'dan üst düzey yöneticilerine Antalya'da eğitim organizasyonu

Fun&Sun Türkiye bünyesinde görev yapan orta ve üst düzey yöneticiler, Kaya Palazzo Golf Resort Hotel’de düzenlenen ‘Management Splash – 2024 Targets & 2027 Strategies’ adlı eğitim organizasyonunda bir araya geldi.

21/03/2024 22:18
Fun&Sun'dan üst düzey yöneticilerine Antalya'da eğitim organizasyonu

Program dahilinde 2023 yılının değerlendirmesi, 2024 yılının hedefleri ve şirketin 2027 yılı için planlayıp çalışmalarına başladığı Stratejiler hakkında personele bilgilendirildi ve konular hakkında değerlendirmeler yapıldı.

PS Partners eğitim ve danışmanlık firmasının destekleri ile yapılan organizasyonda ayrıca kişisel gelişim eğitimleri, iletişim, liderlik, kurumsal kültürün önemi gibi konuların dışında çalışan personelin motivasyonunu artıracak çeşitli aktiviteler ve takım çalışmalarına yer verilmiştir.

Fun&Sun Türkiye Genel Müdürü Oğuz Ergül yaptığı konuşmada, şirket olarak insana yatırım yaptıklarını, insan gücünün en büyük sermayeleri olduğunu, şirket olarak bu tarz eğitimlere çok önem verdiklerini ve periyodik olarak bu aktivitelere devam edeceklerini belirtti. Gala organizasyonunda gönüllerince eğlenen yöneticiler, yüksek turizm sezonu için enerji depoladılar.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.