Fenerbahçe-Limassol maçı paket turda...

Fenerbahçe-Limassol maçı, taraftara Kıbrıs Rum Kesimi’ni ‘tanıtacak’. Rum kesimine 25 Ekim’deki maçı da içine alan özel bir program yapan turizmciler, Yunanistan üzerinden 3 günlük turu 599 Euro’dan başlayan fiyatlarla satıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Fenerbahçe-Limassol maçı paket turda...

UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında Fenerbahçe’nin karşısına Türkiye’nin tanımadığı Kıbrıs Rum Kesimi’nin takımı Limassol çıkınca, tur şirketleri 25 Ekim tarihindeki maç için özel paket hazırladı. 599 Euro’dan başlayan turlarla futbol severler, Yunanistan üzerinden Güney Kıbrıs’ı “tanımış” olacak.

BAYRAMIN İLK GÜNÜ...

Karşılaşmanın Kurban Bayramı’nın ilk günü yapılacak olması nedeniyle gidiş – dönüş yerine 3 gün kalmalı olarak programlar hazırlayan acenteler, katılan Türk turistlere ilk günkü maçın ardından Kıbrıs Rum Kesimi’nin tarihi ve turistik yerlerini tanıtacaklar. Acenteler daha önce yapılmayan Türkiye’den Rum Kesimi’ne yönelik turistik geziler için, Fenerbahçe ile Limassol arasındaki karşılaşmayla ‘Paket turlar satar mı?’ konusunun zeminini yoklayacaklar.

Limassol ile Fenerbahçe arasındaki futbol karşılaşmasına tur düzenleyen acentelerden biri olan Anı Tur’un Yurtdışı Turlar Müdürü Cihan Saray, “Daha önce neredeyse hiç yapılmayan Rum Kesimi’ne turistik turlar için Fenerbahçe maçı bahane olacak. İlana çıktığımız günden itibaren maçı soranların sayısı Kurban Bayramı tatili için telefon açanların sayısını geçti. Maç için yoğun bir talep olacağını tahmin ediyoruz” diye konuştu. Kıbrıs

 

‘SENİ YALNIZ BIRAKIR MIYIZ SANDIN!’

Anı Tur’un ‘Seni Yalnız Bırakır mıyız Sandın’ sloganıyla satışa sunduğu Limassol Fenerbahçe maçı turu 25 ile 28 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 25 Ekim’de Olympic Havayolları ile Atina’ya uçuşla başlayacak tur, burada 4 saatlik beklemenin ardından Rum Kesimi’nde Larnaka’ya hareketle sürecek. Aynı gece maçın izlenmesinden sonra otele dönülecek. Sonraki 3 gün boyunca ise katılımcılara verilen serbest zamanlarda şehrin tarihi yerleri gezilecek.

KANARYA KAPIYI AÇACAK TATİL TURU DA OLABİLİR...

Anı Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Cihan Saray, gelecekte Rum Kesimi’ne tatil amacı ile de tur düzenleyebileceklerini belirterek, “Fenerbahçe maçına olan talep bunun belirleyicisi olacak” dedi. (Ünsal Ereke)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.