Fatma Şahin’den TÜRSAB’a nezaket ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ve Yönetim Kurulu Üyelerine genel merkez binasında nezaket ziyaretinde bulundu.

19/07/2018 22:26
Fatma Şahin’den TÜRSAB’a nezaket ziyareti

Görüşmede TÜRSAB Genel Sekreteri Bedirhan Bayka, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Halil Kalay, Ali Bilir, Selçuk Boynueğri, TÜRSAB Başkan Danışmanlarından Cemal Alyamaç, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oya Alpay da hazır bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, dün gerçekleşen GAP Yöre Temsil Kurulu seçimlerinde kazanan başkan ve kurul üyelerine başarılar diledi. Görüşmede tarihi, kültürü, mutfağıyla ünlü şehrimiz Gaziantep’te turizm kalkınmasına yönelik atılacak adımlar, beklentiler ve 20-22 Eylül tarihleri arasında yapılacak Uluslararası Gastronomi Festivali konuşuldu.

"Turizm sektörü ülkemizin kalkınması için gerekli ana damarlardan biridir diyen" Fatma Şahin, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya’yı; “Dünyayı tanıyan, hedefleri olan bir isimle çalışmak bizi ziyadesiyle mutlu etti” sözleriyle tebrik etti. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.