Faros'un yeni oteli Taksim'de hizmete girdi...

1989 yılından bu yana yeme-içme, konaklama, deri ve kuyum sektörlerinde hizmet veren Faros Grup, oteller zincirine son halkayı Taksim'de ekleyerek otel sayısını 4'e çıkarmış oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Faros'un yeni oteli Taksim'de hizmete girdi...
Faros Grup Marmaris, Sultanahmet ve Sirkeci’den sonra rotasını Taksim’e çeviren yatırımcı şirket, yeni otelini “oteller bölgesi” olarak da bilinen Talimhane’de hizmete açtı.
2'si süit olmak üzere 30 odadan oluşan Faros Taksim, diğer otellerinden klasik yapısından oldukça farklı bir çizgi çiziyor. Herhangi bir dönemi yansıtmayan “zamansız” bir konseptle yorumlanarak üretilen aksesuar ve dokularda bu farklılığı hissetmek mümkün.


Tasarımını Page Mimarlığın üstlendiği otelde, 20 kişilik toplantı salonu ve “business center” ile hem tatil hem de iş amaçlı seyahat eden misafirlerin beklentileri ön planda tutularak; günün yorgunluğunu atmanız için lobby barda ve şömine karşısında benzersiz bir atmosfer yaratılmış.


Türk misafirperverliğini uluslararası servis ve hizmet standartlarıyla bütünleştiren otel zincirinin son halkası, şimdiden bölgeye yeni bir anlayış getirmiş durumda.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.