Farklı konseptleri birleştiren otel

Açılışının üzerinden geçen kısa sürede kendi müdavimlerini oluşturan Ramada Encore İstanbul Airport, İstanbul’un en popüler otelleri arasındaki yerini aldı.

31/12/2019 23:40
Farklı konseptleri birleştiren otel

2014 yılında hizmete giren otel, modern, zarif ve zevkli  dekorasyonuyla misafirlerine eşsiz bir konaklama deneyimi yaşatıyor. İstanbul’un en yeni otellerinden biri olan Ramada Encore İstanbul Airport Hotel’i Genel Müdürü Tijen Günyol Dilber, Turizm Aktüel okurlarına tanıttı.

Otelinizde neden modern mimari ve farklı bir dizayn tercih ettiniz?

Bulunduğumuz bölgenin ve çevredeki yapıların özellikle Aydın Üniversitesi’nin ve yapılan yeni inşaatların modern mimarilere de uymaya çalıştık. Ayrıca bulunduğumuz bina daha önceden vardı. Her ne kadar baştan aşağı yeniden yapıldıysa da, binanın da bir takım özellikleri bulunuyordu. Ramada’nın da standartlarınına sadık kalmaya çalıştık ve sonuçta ortaya çok güzel bir otel çıktı. Aslında çok da farklı bir dizayn uygulamadık ama birkaç fikir harmanlanınca ortaya güzel bir çalışma çıktı.

 Misafirlerinize, “Size Özel Ayrıcalıklar...” sloganıyla hizmet veriyorsunuz. Bu özel ayrıcalıklar nelerdir?

Ayrıcalıklarımız oldukça fazla. Ücretsiz vale ve otopark hizmetimiz, ücretsiz otel-havaalanı-otel servisimiz, Bali’li masözlerimizin hizmet sunduğu çok çeşitli masajlarımız, şehir hayatında nefes aldıran bahçemiz, her misafire uygun kahvaltı servisimiz, dünyaca ünlü İtalyan rrestoranımız, The North Shield Bar’ımız, suit odalarımızdaki misafirlerimize özel kahve makinelerimiz, Ramada’ya özel Wyndham Reward Kart ödüllerimiz ve daha niceleri….  

Otelinizde misafirlerinizin hizmetine sunduğunuz restaurant, bar, spa ve toplantı salonları ile diğer hizmetler hakkında bilgi verir misiniz?

Otelimizde 3 adet restaurantımız bulunuyor. Bunlar, Fumo Italian Pizzeria & Bistro, Fumo Fine Dining Dünya Mutfağı ve The North Shield Pub & Bar. 2 de adet toplantı salonumuz var. Turkuaz gün ışığı alıyor ve tiyatro düzeninde kapasitesi maksimum 120 kişi kapasiteye sahip. Eflatun’un kapasitesi ise yine tiyatro düzeninde 80 kişi. Ayrıca bahçemiz de, yuvarlak masa banket düzeninde platformlu, sahneli i 250 kişi kapasitelidir. Na’pe a Spa & Healt Club ise; buhar banyosu, sauna, kar çeşmesi, ısıtmalı taş yatakları, 2 adet masaj odası, Vitamin Bar’ı ve bahçeye bakan Fitness Center’ı ile oldukça rahatlatıcı bir mekan.

Otelinizin odalarından ve odalarda sunduğunuz konfordan bahseder misiniz? 

Otelimizde 90 odamız bulunuyor.  90 odanın içinde 7 asma katlı süit oda, 1 engelli odası ve 5 deluxe odamız da yer alıyor. Otelimiz bir iş oteli olsa da, odalarımızda her türlü rahatlık ve konfora sahiptir. Ses  yalıtımlı camlar, karartmalı perdeler, karşılama tepsileri (çay / kahve, kettle imkanı), uyandırma servisi, IP TV, ücretsiz internet, minibar, dünyaca ünlü “Thomas Roth” buklet ürünleri, konaklamaları konforlu hale getiriyor.

Suit odalarımızdaki  ayrıca, bornoz ve buklet malzemesi olarak dünyaca bilinen bir marka olan “Hermes” ürünleri yer alıyor. Ayrıca, ekstradan yüz peelinig’i bulunuyor. VIP misafirlerimizin odalarına  her gün ücretsiz Türkçe veya İngilizce gazete dağıtımımız da ek bir servisimimizdir.

Ramada Encore İstanbul Airport’un diğer otellerden farklı kılan ana unsurlar nelerdir? 

Ücretsiz sağladığımız hizmetler, güleryüzümüz, misafir sadakatimiz bence bizi öne çıkarıyor ve farklı kılıyor. Yeni açılan bir otel olmamıza rağmen sadık misafirlerimizin olması ve otelimizin dolu olması da farklı ve tercih edilen bir otel olduğumuzu kanıtlıyor.

Oteliniz kısa bir süre önce hizmete girdi. Misafirlerinizden ne gibi tepkiler alıyorsunuz?

Booking.com ve tripadvisor sitelerinde almış olduğumuz yorumlar inanılmaz güzel ve mutluluk verici. Şu anda 8,5 puanın altına inmiyoruz ve hatta daha yukarılara  çıkıyoruz. Şimdiye kadar hiç şikayet almadık. Umarım da almayız. Her müşterimiz otelimizden mutlu ve memnun ayrılıyor. Bu da bizi çok sevindiriyor.

Son olarak eklemek istedikleriniz var mı?

Sektörde kalite ve hizmet en önemli iki unsur. Bunları sağlayan da kesinlikle personeldir. Başarı bir ekip işidir ve biz başarımızı ekibimizle birlikte elde ediyoruz.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.