Fabrikaya niyet otele kısmet

Kadın hazır giyim markası Ayhan, Elazığlı üç kardeş Celal, Kenan ve Cem Karabulut tarafından kuruldu. Fabrika için aldıkları arazi değerlenince butik otel işine soyunan kardeşlere işletme için Hilton’dan bile teklif geldi

31/12/2019 23:40
Fabrikaya niyet otele kısmet

Erkek ismiyle kadın hazır giyiminde söz sahibi olan bir marka, Ayhan... Elazığlı üç erkek kardeş Celal, Kenan ve Cem Karabulut tarafından kuruldu. Ayhan markasıyla iç pazara toptan satışla adım atan kardeşler, bugün bütün dünyaya ihracat yapar hale geldiler. 20 tane mağazası olan firma, yurtiçi ve yurtdışında pek çok dağıtıcıyla çalışıyor. Mısır, Libya, Moldovya, Rusya, Filistin,İsrail gibi pek çok ülkeye ürün satıyor.

Kağıthane’ye beş yıldızlı otel

İstanbul Çağlayan’daki fabrikalarını Levent’e taşıma hazırlığında olduklarını da aktaran Cem Karabulut, butik otel alanına da gireceklerini dile getiriyor. Karabulut, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçen yıl fabrikamızı taşımak içi Kağıthane’de yer aldık. Fakat konum gereği çok merkezi bir yer seçince gelen teklifler doğrultusunda fabrika projemizi otele çevirdik. Şu anda beş yıldızlı bir otel inşaatı yapıyoruz. Merkez binamızı da 4. Levent’e taşımaya karar verdik. Büyük metrekareye sahip bir bina alarak tadilatına başladı.” (Hanife Baş)

  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.