Extranetwork 150 otele ulaştı

Geliştirdikleri sitem ve sağladıkları dijital çözümler ile otellerin online rezervasyonlarını ve kârlılıklarını artırmaya devam eden Extranetwork’in Kurucu Ortağı Onur Yavuz, kuruldukları 2020 yılından bu güne kadar geçen yaklaşık dört yıllık süreçte, hizmet verdikleri otel sayısının150'ye ulaştığını söyledi.

31/10/2023 11:59
Extranetwork 150 otele ulaştı

Halil ÖNCÜ-Antalya

2020 yılında kurulan Extranetwork, büyümeye ve müşteri profilini zenginleştirmeye devam ediyor. Geliştirdikleri sitem ve sağladıkları dijital çözümler ile otellerin online rezervasyonlarının ve kârlılıklarının artmasına katkı sağlayan Extranetwork’in kurucu ortağı Onur Yavuz, kuruldukları 2020 yılından bu güne kadar geçen yaklaşık dört yıllık süreçte, hizmet verdikleri otel sayısının 150 otele ulaştığını söyledi.

Otellere dijital çözümler sunduklarını ifade eden Onur Yavuz, “Sunduğumuz hizmetlerden en çok tercih edilenler; rezervasyon motoru, web sayfası, kanal yönetimi entegrasyonu. Aynı zamanda otellere, teknik modülleri, banka entegrasyonları gibi farklı çözümler de sağlıyoruz. Antalya, İstanbul, İzmir ve Türkiye’nin çeşitli kentleriyle Gürcistan pazarlarında aktif olarak faaliyet gösteriyoruz” dedi.

"Şu anda hizmet verdiğimiz otel sayısı 150’ye ulaştı"

Ağırlıklı olarak Antalya ve İstanbul bölgesinde çalıştıklarına dikkat çeken Yavuz, “Çünkü bu bölgelerdeki oteller diğer destinasyonlara göre daha büyük çaplı tesisler ve dijital altyapıları daha gelişmiş. Böyle olduğu için de, bizim sistemimize daha iyi entegre oluyorlar. Otellerin bizi tercih etmesinin sebebi ise, ürünümüzün çok kompakt olması, mobil uyumlu olması, telefon aplikasyonunun olmasıdır.

Böyle olunca, çalışanların da esnekliği artmış oluyor. Otelciler günün her saati çalışmak durumunda oldukları için, onlar için geliştirdiğimiz teknolojik çözümler, işlerini kolaylaştırıyor. Bugün bir aplikasyondan otelin satışını yönetmek, çeşitli raporlar alabilmek, otecinin de hayatını kolaylaştıran bir durum.

Bizimle çalışan oteller arasında Antalya’dan Sealife Grubu, Özkaymak Grubu, VON Resorts otelleri, İstanbul’da WOW otel grubu, Grand Yavuz Hotel Sirkeci grubu gibi önemli tesisler var. Yakın dönemde müşteri profilimize birçok yeni otel dahil oldu.

Şu anda hizmet verdiğimiz otel sayısı 150’ye ulaştı. Birinci yılımızı demo yılı olarak görmüştük. Kontrattan ziyade otellerle deneme süreçleri gerçekleştirmiştik. Ama bu sene itibariyle hizmet sunduğumuz otel sayısı 150'ye ulaştı. Bu tesislerin büyük bir kısmı da ortalama 250-300 oda kapasitesine sahip büyük otellerden oluşuyor" diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.