Expedia, Türkiye’de büyümeye devam ediyor..

İş ve gezi amaçlı seyahat edenlere araştırma, planlama ve rezervasyon kolaylığı sunarak, hayatı kolaylaştıran dünyanın en büyük online turizm şirketi Expedia, otellere pek çok kolaylığı sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Expedia, Türkiye’de büyümeye devam ediyor..
Dünyanın en büyük ve en yaygın online seyahat turizm şirketi olan Expedia, dünya çapında gezi amaçlı seyahat eden milyonlarca kişiye ve binlerce seyahat acentesine bağlanarak, dünyayı kullanıcılarının önüne seriyor.  Expedia, en iyi uçak koltuğunun seçilmesinden otellerin kişisel incelemelerini okumaya ve bir destinasyona vardığınızda neler yapabileceğinizi planlamaya kadar araştırma, planlama ve seyahat rezervasyonlarının tüm yönlerini kapsıyor. Gezi ve iş amaçlı seyahatlerde mütevazıdan lükse kadar pek çok farklı bütçeye uygun seyahat alternatiflerini müşterilerine sunan Expedia ile daha fazla kişi online seyahat rezervasyonu yapıyor.

Expedia’nın 2009 yılında Türkiye’de Pegasus Havayolları ve İstanbul.com yaptığı anlaşmalar sonucu otel portföyü ve bilinirliği hızla artmaktadır. Expedia Türkiye’de yerel ağını arttırırken, Türkiye’deki pazarlama ekibi de eş zamanlı olarak büyüyor. 2008’den bu yana Türk tüketicilerine turkiye.hotels.com sayfasından hizmet veren Expedia, iç turizme de katkıda bulunmaya devam ediyor. Dünya’nın en büyük ve akıllı seyahat piyasasını oluşturmayı misyon olarak belirleyen Expedia, bu misyon doğrultusunda daha fazla tüketiciyi en iyi seyahat rezervasyon hizmetleri ve destinasyon bilgisi ile buluştururken, seyahat sağlayıcıları ve diğer şirketler ile sınırsız sayıda ziyaretçiye ulaşma imkanı sunuyor. Expedia bulunduğu kategoriden ziyade uluslararası sağlık, temizlik ve güvenlik standartlarına uygun kaliteli hizmet vermektedir. Otel partnerlerine internet üzerinden kendilerine ait bilgileri, fotoğraflar ve otellerine ilişkin müşteri yorumlarıyla zenginleştirerek aktif bir şekilde yönetmeleri konusunda teşvik etmektedir. Expedia 2009 yılına Türkiye’de yaklaşık olarak 600 otelle girerken, yıl boyunca 400 oteli daha portföyüne ekledi.

Expedia’yla çalışan oteller yeni ve artan iş fırsatlarına ulaşmaya devam ediyor
 2008 yılında, Expedia, Inc. siteleri portföyü üzerinden 56 milyonun üzerinde brüt gecelik oda rezervasyonu yapıldı. Expedia’nın sağladığı yaygın görünürlük sayesinde dünya çapındaki diğer tüm online seyahat şirketlerinden daha fazla kişi Expedia üzerinden seyahatini gerçekleştiriyor.
Yine 2008 yılında, Expedia sitelerinin her biri her ay ortalama 69 milyon global seyahat tüketicisi tarafından ziyaret edildiğinden, Expedia ağına katılan oteller, her ay 80 milyon müşteri daha getiren Expedia  ve globalde bağlı olan 15,000  siteleri aracılığıyla da geniş bir dağıtım ağına erişim fırsatı yakalıyor.  Expedia, televizyon reklamları, bilboard kampanyaları ve arama motoru iyileştirme stratejileri gibi yerel reklamlara yatırım yaparak marka bilinirliğini arttırarak tüketicileri sitelerine yönlendiriyor. Expedia Inc.’in portföyünde olan Expedia, hotels.com® ve venere.com™gibi farklı markalar,farklı tüketici tiplerine erişim içinInc. anahtar rol oynuyor. Expedia bu markalar sayesinde lüks tüketime yatkın erken rezervasyonculardan, son dakikada işlem yapmak isteyenlere kadar seyahat konusunda farklı satın alım tercihleri olan geniş bir tüketici kitlesine ulaşıyor.



Expedia® Partner Services Group:
•    Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Pasifik Asya’yı da kapsayan dünya çapında 60’dan fazla ülkenin dilinde yerelleştirilmiş web siteleri,  
•    Dünya çapında 33 dilde yerelleştirilmiş içerik,
•    Expedia’nın sitesini ziyaret eden, aylık 69 milyonun üzerinde online seyahat müşterisi,
•    2008 yılı içerisinde Expedia’nın konaklama, uçuş, otomobil, tekne ve faaliyet sağlayıcıları aracılığıyla 48 milyondan fazla rezervasyon yapıldı,
•    60’ın üzerinde ülkede, 80 satış noktasında müşterilere global anlamda ulaşma fırsatı,
•    Yenilikçi bağlantı seçeneklerinden oluşan bir portföy,
•    Fiyatlandırma ve envanter yönetim araçlarına geliştirilmiş erişim,
•    Otelcilerin ihtiyaç duydukları zamanda daha fazla talep edinebilecekleri yenilikçi online medya ve pazarlama araçları,
•    Yerel pazar geliri yönetim uzmanlığı ile iş araştırma raporları sunmaktadır.

EXPEDIA HAKKINDA:
Expedia, Inc. marka portföyü Expedia.com®, Hotels.com®, Venere.com™, Hotwire®, Egencia™ (önceleri Expedia Corporate Travel), TripAdvisor®, ExpediaLocalExpert®, ClassicVacations® ve eLong™’u da içermektedir. Expedia, Inc.'in şirketleri, 55’in üzerinde ülkede70’ten fazla global noktada çalışmaktadır. Expedia ayrıca dünyanın önde gelen havayollarının, üst düzey tüketici markalarının, yüksek ziyaret oranına sahip web sitelerinin ve Expedia® Affiliate Network (NASDAQ: EXPE) aracılığıyla binlerce bağlı kuruluşun rezervasyonlarını da desteklemektedir.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.