ETİK turizm konferanslarına başlıyor

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği'nce (ETİK) düzenlenen "Zoom Tv Buluşmaları" başlıyor. Internet üzerinden, Zoom video konferans uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilecek buluşmaların ilki "Koronavirüs (Covid-19) pandemisinin Türkiye ekonomisine, çalışma hayatına etkisi, turizm sektöründe yaşanan gelişmeler, önlemler, beklentiler" konusunda gerçekleştirilecek.

08/04/2020 11:58
ETİK turizm konferanslarına başlıyor

ETİK'in "Zoom Tv Buluşmaları" adıyla düzenlediği video konferanslar serisinin ilkine İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta, İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kadri Kabak, Uluslararası Hukuk Uzmanı Serbest Avukat Ali Onar konuşmacı olarak katılacak. Deneyimli televizyoncu Mehmet Ali Deniz'in yöneteceği video konferans 09 Nisan 2020 Perşembe günü saat 14.00'te başlayacak.

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta, video konferansta koronavirüs pandemisinin turizm sektörüne etkisi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın turizm sektörüne destekleri konusunda bilgiler verecek.

İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kadri Kabak, koronavirüs pandemisinin çalışma hayatına etkileri, işsizlik maaşı, askıda bekleyen kısa çalışma ödeneği gibi konularda sıkça sorulan soruların cevaplarını verecek. Kabak, İŞKUR'un destek paketlerine ilişkin açıklamalarda bulunacak.

 

Avukat Ali Onar, koronavirüs pandemisinin iş ve çalışma hayatına etkisi, endüstri ilişkileri sistemi içinde işçi ve işverenin sorumluluk ve yükümlülükleri, mali ve hukuki mevzuat konusunda merak edilenler hakkında bilgiler paylaşacak.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, konuya ilgi duyan herkesi internet üzerinden canlı yayınlanan video konferansı izlemeye çağırdı. İşler, ETİK'in video konferanslar serisinin bilgisayar, tablet veya cep telefonuna yüklü Zoom uygulaması aracılığıyla izlenebileceğini hatırlattı.

Zoom video konferansını izlemek için kimlik numarası: 770 618 375 (Şifre: 867867)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.