Esra Değirmenci, Dorak Turizm'de göreve başladı...

Turk menşeli uluslararası acenta grubu Dorak Turizm Türkiye’den Sorumlu Grup Şirketler Turizm ve Marka Direktörü olarak Esra Değirmenci atandı. Türkiye’nin önde gelen otellerinde yöneticilik yapmış olan Değirmenci, 20 yıllık otelcilik tecrübesini ve birikimini Şubat 2010 ‘dan itibaren Dorak Turizm Sırketler Grubunda hayata geçiriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Esra Değirmenci, Dorak Turizm'de göreve başladı...
Otelciliğe ilk adımını 1989 yılında Pullman Otelleri’nde Satış ve Pazarlama Asistanı olarak atan Değirmenci; kariyerine Mercure Otelleri Bölge Satış Yetkilisi, Accor Otelleri Bölge Satış ve Pazarlama Müdürü olarak devam etti. Hilton Istanbul & Parksa’da Acentalar Satış Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Hilton Istanbul, Conrad ve Parksa Hilton otellerinin Satış Direktör Yardımcılığına yukselmıstır 2008 itibarıyle Türkiye Mövenpick Otelleri Bölge Satıs ve Pazarlama görevini devam ettirmiştir..

Turizm sektöründeki başarıları ile tanınan Esra Değirmenci; TUROB ve IFTWO Yönetim Kurulu üyesi olmasının yanı sıra SKAL Türkiye üyesidir.

DORAK Turizm Şirketler Grubu, büyümeye ve gelismeye önem vermekte ve portfolyosundakı yeni acenta ve otel sayısını artırmayı planlamaktadır. “Gercek mükemmeliyetcilik icin heyecan “ sloganı ile misafirlerini kaliteli ürünler ve hizmet sunmaktadır


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.