Ersan Resort&Spa''ya bir ödül daha

Dünyanın en büyük seyahat yorum sitesi Tripadvisior kullanıcı yorumlarına dayanılarak seçilen 'Türkiye’nin en iyi 25 aile oteli' listesinde Ersan Resort&spa 15'inci oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ersan Resort&Spa''ya bir ödül daha
Dünyanın en büyük seyahat yorumları sitesi www.tripadvisor.com'un kullanıcı yorumlarına dayanılarak seçilen “Türkiye'nin en iyi 25 aile oteli” listesinde Ersan Resort&Spa 15. Sırada yer aldı. Ersan Resort&Spa müşteri memnuniyetine verdiği önemi bir kez daha kanıtladı. Tesis önceki yıllarda Tripadvisor “Mükemmellik ödülü”, Thomas cook “Mükemmellik ödülü”, Otel puan “altın” ödülünü almıştı.

Genel Müdür Ferhat Aydın Yaptığı açıklamada; Temel hedeflerinin kaliteli hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti olduğunu , tesisin bulunduğu konum itibariyle muhteşem doğası ve mavi bayraklı koyu ile misafirlerine  en iyi hizmeti sunduklarını belirtti.
Ersan Resort & Spa Bodrum ‘Ege’nin ilk Yeşil Yıldızlı Oteli’ olmasının yanı sıra, 1000 kişilik kongre merkezi , fark yaratan hizmet kalitesi ile yerli ve yabancı turistler tarafından tercih ediliyor. Yeni tatlar keşfedebileceğiniz a la carte restaurantları her damak zevkine hitap ederken, plaj partileri, özel şovları ve aquaparkı ile de eğlence tutkunlarının uğrak yerleri arasında yer alıyor. Bodrum’a yakın konumuyla 70.000 m²'lik alanda yer alan Ersan Resort&SPA, Bodrum şehir merkezine 4 km, Bodrum Uluslararası Hava Limanı’na ise 40 km uzaklıkta bulunuyor.

Ersan Resort&Spa'dan butik hizmet
Geçtiğimiz yıl hizmete açılan Ersan imzalı SIGN by Ersan Delüks Butik Otel ise, yenilikleri ve farklı konseptleri ile bodrumda en çok tercih edilen otellerin başında yer alıyor.
Ege’nin maviliklerine açılan farklı özelliklerde 20 oda;  45 m² ile 135 m² arası balkonlu, jakuzili, teraslı, özel havuzlu şık ve modern tarzda dizayn edilmiş odalarda misafirlerin rahatı için her detay düşünülmüş.
Sign by Ersan, konforlu ve lüks odalarının yanında dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerinden oluşan menüleri, son teknoloji donanımlı VIP sinema salonu, Spa’sı, özel plajı, iskelesi ile misafirlerinin beklentilerine en üst  seviyede cevap veriyor.
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.