Erken rezervasyonda geçen yılın aynı dönemine göre 6 kat artış var

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında açıklamalarda bulundu. Fuarda oldukça yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını söyleyen Mete Vardar, 2022 yılının herkes için beklentisi yüksek bir yıl olduğunu söyledi.

04/12/2021 10:55
Erken rezervasyonda geçen yılın aynı dönemine göre 6 kat artış var

Halil Öncü - İzmir

Mete Vardar yaptığı açıklamada “Turizmde güzel ülkemizin güzel şehri İzmir’deyiz. Travel Turkey Fuarındayız. Oldukça yoğun güzel bir katılım var. Sektördeki dostlarımız ile bir aradayız. Herkesin beklentisi çok yüksek. Turizm sektörü önemli bir süreç geçiriyor. Bilhassa pandemi süreci ve nispetten iyi geçen bir 2020 yılı. Özellikle 2022 yılı herkesin beklentisinin yüksek olduğu bir yıl. Bundan dolayı moraller yüksek. Heyecanımız devam ediyor. Şirket olarak önemli işler yapıyoruz. Bu sene 35. Senemiz. Bunların da karşılığını almak, seviliyor olmak, tercih ediliyor olmak bizleri mutlu ediyor” dedi.

Bu yıl ki Erken Rezervasyon kampanyasının geçtiğimiz yıllardan, çok önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Vardar, 20 gün önce çıkılan erken rezervasyon kampanyasında, bir önceki yıla göre altı kat daha fazla rezervasyon geldiğini ifade ederek “Bunu samimi bir şekilde söylemek istiyorum ki, bu seneki erken rezervasyon, bu yıla kadar yapılan en önemli erken rezervasyon kampanyası. Hem fiyat avantajı olarak, hem yer bulma avantajı olarak önemli.

2022 yılı hakikatten beklentilerin çok üzerinde bir sezon ki, Türkiye turizm ülkeleri arasında en önemli yerlerin başında. Bundan dolayı yurt dışından gelecek misafirlerin talebi bu yönde olacak gibi gözüküyor. İlk çıkan rezervasyon sayıları yurt dışından oldukça yoğun. Yaklaşık 20 gün önce başlayan erken rezervasyon kampanyası, bir önceki yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında yaklaşık 6 katı daha fazla talep var. Bu da şunu gösteriyor. Şu andaki fiyatların en avantajlı fiyatlar olacağı çok net. Fiyatlar daha da yükselecek. Bu uygun fiyatlar ile tatil severlerin ilgileneceğini düşünüyorum” diye konuştu. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.