Eresin Hotels'in eski ve yeni personeli iftarda buluştu

Eresin Hotels Grubu bünyesinde bulunan Eresin Hotel Topkapı, Eresin Crown Hotel, Eresin Taxim Premier ve Eresin Taxim Hotel'in eski ve yeni personeli iftarda bir araya geldi.

24/05/2019 12:24
Eresin Hotels'in eski ve yeni personeli iftarda buluştu

Eresin Hotels Grubu bünyesinde bulunan Eresin Hotel Topkapı, Eresin Crown Hotel, Eresin Taxim Premier ve Eresin Taxim Hotel'in eski ve yeni personeli iftarda bir araya gelerek hasret giderdiler. Her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında bir araya gelen Eresin Hotels'in eski ve yeni personeli, bu yıl 12’nci kez iftarda buluştu.

Eresin Hotels’in Yiyecek ve İçecek eski Müdürü Fethi Sayıcı tarafından bu yıl 12'nci kez organize edilen iftarda araya gelen personel, gece boyunca sohbet ederek hasret giderme şansı yakaladı.

Sultanahmet’te düzenlenen iftar davetinde; Fethi Sayıcı, Hatice Demir, Tuncer Mercimek, Murat Karataş, Hakan Kaya, Kenan Hancı, Hakan Balaban, Dursun Turan, Sedat Zorlu, Güngör Can, Mustafa Demir, Şakir Terkan, İbrahim Bilir, Mehmet Çömlek, Sibel Tekin ve Murat Ali Tokmak ve aileleri hazır bulundular.

‘Geleneksel Ramazan Buluşmaları’ programına katılan Eresin Hotels'in eski ve yeni çalışanları, buluşmayı organize eden Fethi Sayıcı’ya teşekkürlerini ilettiler. Gecede bir açıklama yapın Eresin Hotels’in Yiyecek ve İçecek eski Müdürü Fethi Sayıcı, “Bu tarz buluşmalar, ne yazık ki sektörde pek yaşanmıyor. Aramızdaki arkadaşlığın kalıcı olmasında, Geleneksel Ramazan Buluşmaları programı, çok önemli bir etkendir. Eresin Hotels sektörün lokomotifidir.

Eresin Hotels’te çalışan tüm personel şu anda sektörde çok önemli pozisyonlarda ve farklı otellerde görevlerini sürdürüyorlar. Eresin Hotels, personel için bir okuldur. Yolu bu otellerden geçen tüm personel, çok şanslıdır. Hepsi de çok iyi pozisyonlara geldiler. Ben tüm personelim adına Eresin Ailesi'ne teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.