Erdoğan ile Putin, vizenin kaldırılması konusunda hemfikir...

Türkiye ile Rusya arasında, vizenin karşılıklı kaldırılması konusunda çalışmalar başlatılıyor. Vize müjdesini, iki günlük çalışma ziyareti için Rusya'da bulunan Başbakan Erdoğan verdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Erdoğan ile Putin, vizenin kaldırılması konusunda hemfikir...

Erdoğan, iki günlük çalışma ziyareti amacıyla geldiği Moskova’da Rusya Başbakanı Vladimir Putin ile önce baş başa, sonra heyetler arası görüşmelerde bir araya geldi. Baş başa görüşmede, son 7 yıl içinde iki ülke arasındaki ilişkilerin her alanda karşılıklı olarak geliştiğini belirten Erdoğan, “Askeri, ekonomik, siyasi, kültürel, her alanda ilişkiler çeşitlenmekte. Beni heyecanlandıran şey, taraflarda olumlu istikamette bir ilerleme olması” dedi.

 

VİZENİN KALDIRILMASI ÇALIŞMALARI

Başbakan Erdoğan, basın toplantısında yaptığı konuşmada iki ülke arasında vizelerin kaldırılmasına yönelik çalışmaların başlatılacağını belirterek, "Az önce müjdeyi Sayın Başbakan verdiler. O da vizelerin kaldırılması noktasındaki çalışmaların taraflarca başlatılması süreci... İnanıyorum ki bu buluşmamızın önemli yanlarından biri oldu. Temenni ediyorum ki, Sayın Medvedev’in Türkiye ziyaretinde bunu artık karar altına alırız” dedi.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.