Ercan Grup'tan Özdere ve Çolaklı’ya otel

Ercan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, Gezinomi 2018 Acenteler Buluşması’nda yaptığı konuşmada, önümüzdeki yıl gerçekleştirmeyi planladıkları otel yatırımlarının müjdesini verdi.

19/10/2018 19:59
Ercan Grup'tan Özdere ve Çolaklı’ya otel

Bu sezon yatırıma açıldıklarını belirten Ercan, “Grup olarak otel yapmak için 6 ayrı yerimiz vardı ancak bekletiyorduk. Şimdi otel yatırımı için harekete geçiyoruz. İzmir-Özdere’deki yerimize bir otel yatırımı için harekete geçtik. Antalya-Çolaklı’da da bir yerimiz var.

Orası için de yatırım planlamaları yapmaya başladık. Otelcilikte büyüyeceğimiz gibi Gezinomi’yi de geliştireceğiz. Bu sene bir kat daha büyüdük. Gelecek sene bir kat daha büyüyeceğiz. Bunda siz acentelerin de katkısı çok büyük. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

“6 bin kişilik bir aileyiz”

Ali Ercan, Ercan Şirketler Topluluğu olarak 6 bin kişilik bir aile olduklarını söyledi. Ercan, “Grup olarak bu sene 250 milyon liralık yatırım yaptık. Gelecek sene de 250 milyon liralık yatırım planlıyoruz.

Yurt dışına değil yurt içinde yatırım yapacağız. Sıkıntılı süreçte istihdamda hiç kısıtlama yapmadık. Ülkemiz her sektörde sıkıntı yaşarken turizm sektörü üretmeye devam etti. İç piyasanın alım gücünü korumak için onları erken rezervasyona ikna etmeliyiz” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.