Erboy Hotel’den personeline motivasyon etkinliği

İstanbul Sirkeci’de bulunan Erboy Hotel, çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için bir etkinlik düzenledi. Motivasyon etkinliklerinin önemine değinen otelin Genel Müdürü İhsan Türkus, bu tarz eğlencelerin ekip ruhunu oluşturma açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

21/01/2023 14:17
Erboy Hotel’den personeline motivasyon etkinliği

Photo by: Kemal Enis Akcan

Geçtiğimiz Salı günü otelde düzenlenen ve birlik ruhunun vurgulandığı personel eğlencesinde gönüllerince eğlenen otel personeli, yoğun geçen sezonun yorgunluğunu attı. Çekilişlerin yapıldığı ve çeşitli hediyelerin dağıtıldığı etkinlikte otel personeli, önümüzdeki aylar için enerji depoladı.

Motivasyon etkinliklerinin önemine değinen Erboy Hotel Genel Müdürü İhsan Türkus, bu tarz eğlencelerin ekip ruhunu oluşturma açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, düzenledikleri personel motivasyon gecesini geleneksel hale getirdiklerini ve amaçlarının düzenlenen etkinlik ile personelin bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atmalarını sağlamaya yardımcı olmak olduğunu belirtti.

Etkinliğin ayrıca moral ve motivasyonu olumlu yönde etkilediğini ve personelin yüzünün güldüğünü belirten Türkus, “Etkinliğin düzenlenmesinde bize destek olan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir sezon geçirdik ve geçiriyoruz. Personelimizin başarısını canı gönülden kutluyorum. Gösterdikleri yüksek performans nedeniyle hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.