Engelli istihdam eden örnek firmalar ödül gecesi...

İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü’nün ortaklığı ile devam eden projenin araştırma faaliyetleri kapsamında, İstanbul’da engelli istihdam eden iyi örnek firmalar belirlenerek 23 Kasım 2012 tarihinde, İstanbul Elite World Hotel Taksim’de, “İstanbul’da Engelli İstihdam Eden Örnek Firmalar” lansman gecesi düzenlenecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Engelli istihdam eden örnek firmalar ödül gecesi...

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından, İstanbul Kalkınma Ajansı “2011 Yılı Engelsiz İstanbul Mali Destek Programı” na sunulan “İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma ve Uygulama Koordinatörlüğü Projesi” destek almaya hak kazanan 11 projeden birisi oldu.

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje, toplum bilinci ile farkındalığın artırılmasını hedefliyor. Sosyal sorumluluk alanında oldukça önemli çıktıları olan projenin temel hedefi; tüm bireylerin eşit yaşama koşullarına sahip olması, toplum ve kent yaşamında aktif rol alması, iş istihdamında eşit hakları paylaşması ve fizyolojik özürlerin engel yaratmadığı sadece farklılık olarak adlandırıldığı, çağdaş kent ve toplum seviyesine erişmektir.

İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü’nün ortaklığı ile devam eden projenin araştırma faaliyetleri kapsamında, İstanbul’da engelli istihdam eden iyi örnek firmalar belirlenerek 23 Kasım 2012 tarihinde, İstanbul Elite World Hotel Taksim’de, “İstanbul’da Engelli İstihdam Eden Örnek Firmalar” lansman gecesi düzenlenecek.

İstanbul’daki şirketlerin belirlenen kategorilerdeki çalışmaları onlara gönderilecek olan anketlerle analiz edilecek ve bu kategorilerde iyi örnek firmalar belirlenecek. Lansman gecesine firma yetkilileri ve proje katılımcılarından toplam 200 kişinin katılması öngörülüyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.