EMITT'ten iptal açıklaması

Emitt'ten yapılan açıklamada, 08-11 Şubat 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi, İstanbul’da düzenlenecek 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı - EMITT 2023’ün iptal edildiği duyuruldu. EMİTT Fuarı Genel Müdürü Hacer Aydın yaptığı açıklamada, "EMİTT Fuarı ileri bir tarihe ertelendi" dedi.

06/02/2023 16:52
EMITT'ten iptal açıklaması

ICA Fuarcılık’tan yapılan açıklama, aynen şöyle:

“06 Şubat 2023 günü ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle öncelikle hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Bu elim olay karşısında, fuarın selameti açısından, 08-11 Şubat 2023 tarihleri Tüyap Fuar & Kongre Merkezi, İstanbul’da düzenlenecek 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı - EMITT 2023’ü erteleme zorunluluğu doğmuştur.

Fuarımızın düzenleneceği tarih daha sonra sizlerle paylaşılacaktır. Katılımcılarımıza ve fuar ziyaretçilerimize önemle duyurulur.”

İLERİ BİR TARİHE ERTELEDİK

EMİTT Fuarı Genel Müdürü Hacer Aydın yaptığı açıklamada, Türkiye'de bir çok etkinliğin deprem nedeniyle iptal edilmesi nedeniyle EMİTT Fuarı'nın da ileri bir tarihe ertelendiğini belirterek yönetim kurulu tarafından yapılacak toplantı sonrası fuarın yapılacağı tarihin yeniden duyurulacağını söyledi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.