Emitt Fuarı sona erdi...

24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında TÜYAP’ta 17. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, sona erdi. Fuarda, 70'e yakın ülke ile Türkiye ve dünya genelinden yüzlerce turizm beldesini buluştu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Emitt Fuarı sona erdi...

Fuarda Adigey, Acaristan-Gürcistan, Arnavutluk, Arjantin, Ermenistan, Azerbaycan, Bahreyn, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Brezilya, Bulgaristan, Çin, Kırım-Ukrayna, Hırvatistan, Küba, Kıbrıs, Dağıstan-Rusya, Dominik Cumhuriyeti, Mısır, Fransa, Gürcistan, Almanya, Yuanistan, Macaristan, Hindistan, Endonezya, İran, İtalya, Jamaika, Japonya, Ürdün, Kazakistan, Kenya, Kuveyt, Lübnan, Libya, Makedonya, Malezya, Maldivler, Mauritus Adaları, Meksika, Moldova, Fas, KKTC, Filistin, Phuket-Tayland, Portekiz, Rusya Federasyonu, San Marino, Sırbistan, Seyşel Adaları, Singapur, Slovenya, Güney Afrika, Güney Kore, İspanya, Tanzanya, Tayland, Tunus, İngiltere, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, ABD, Özbekistan, Vietnam, Yemen ve Tataristan-Rusya Federasyonu ilginç etkinlik ve gösterileriyle öne çıkan ülkeler olarak yer aldı.

Dans ve folklor gösterileri, yerel sanatçıların el becerileri, şarkılar, türküler ve ülkelerin mutfaklarına özgü lezzetler fuar ziyaretçilerine görsel işitsel bir şölen sundu.
 
Büyüme rekoru kırıyor...
 
İlk iki günü turizm profesyonellerine, son iki günü ise halka da açık olan 2013 EMITT Fuarı'nın, dünya genelinde devam eden ekonomik krize rağmen büyümeye devam ettiğini ifade eden Ekin Fuar Direktörü Hacer Aydın, 2011 yılında bir önceki yıla göre yüzde 10, 2012 yılında ise, bir önceki yıla kıyasla yine yüzde 10’un üzerinde büyüyen EMITT Fuarı'nın bölgede bu başarıyı gösteren tek fuar olduğuna vurgu yaptı.

 

Son 5 yıldan bu yana EMITT’de kesintisiz olarak süren büyümenin 2013'te de devam ettiğini dile getiren Aydın, ulusal ve uluslararası katılımcı itibariyle ilk gün yine yeni bir katılım rekoru kırdığının altını çizdi. Aydın, 2013 EMITT Fuarı'nda TÜYAP'ın 11 salonunun tamamının kullanıldığını da sözlerine ekledi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.