EMITT-CATHIC Otel Yatırım Konferansı işbirliği...

Uluslararası turizm sektörünün ileri gelenlerini 14 yıldır İstanbul’da buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), Orta Asya ve Türkiye Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) ile işbirliğine gitti. Yapılan anlaşma sonucunda bölgenin turizmdeki profilinin yükseltilmesi hedefleniyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
EMITT-CATHIC Otel Yatırım Konferansı işbirliği...

Uluslararası turizm yatırımları konferanslarını yıllardır düzenleyen Questex ve Bench Events, İstanbul’da ilk kez düzenleyeceği Orta Asya ve Türkiye Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) için, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı - EMITT ile işbirliğine gidiyor.

 

Bölgenin turizmdeki profilini yükseltmek ve otel yatırım endüstrisi ile seyahat ve turizm sektörü arasındaki bağı güçlendirmek için alınan ortak çalışma kararı gereğince her iki organizasyon da aynı hafta içinde İstanbul’da düzenleniyor. Bu sayede katılımcılar, 7-9 Şubat 2011 tarihleri arasında Ceylan InterContinental İstanbul Oteli’nde düzenlenecek olan CATHIC Konferansı’nı ve 10-13 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan EMITT Fuarı’nı kolayca takip etme olanağı bulacaklar.

 

Bölgesel seyahat ve turizm sektörü için buluşma noktası sağlamak üzere yola çıkan ve 15. yılına ulaşma başarısı sergileyen EMITT Fuarı’nı sektöre kazandıran Ekin Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Halim Bulutoğlu, bu önemli işbirliği hakkında şunları söylüyor: “Gerçekleştirilen bu işbirliği turizm profesyonelleri için büyük bir fırsat yaratıyor. Çünkü CATHIC Konferansı’nın tüm katılımcıları, EMITT Fuarı’nı ücretsiz olarak ziyaret etme imkânına sahip oluyor. EMITT Fuarı’nın katılımcı ve ziyaretçileri de CATHIC Konferansı’nın katılım ücretinde yüzde 20’lik bir indirim elde ediyorlar.” 

 

Bölgedeki otel yatırım cemiyetlerinin yıllık toplanma ihtiyacına yönelik talepleri karşılamak üzere başlatılan ve dünyanın çeşitli yerlerinden bir dizi endüstri liderini bir araya getiren CATHIC organizatörlerinden biri olan Bench Events’in Yönetim Kurulu Başkanı Jonathan Worsley ise düşüncelerini şöyle dile getiriyor: “Dünyanın heyecan verici bu kesiminde uluslararası alanda dikkat çekmek adına EMITT Fuarı ile beraber çalışmaktan çok mutluyuz. CATHIC ve EMITT, birbirlerinin etkinliklerini destekleyerek iki sektörü birbirlerine yaklaştıracak ve birbiriyle ilişkili bu iki sektör arasında faydalı bir bağ kuracaktır.”

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.