Emirates’ten ‘Yok artık’ dedirten promosyon... Bir toprak atmadığı kaldı

Dubai merkezli hava yolu şirketi Emirates, insanları yeniden uçmaya ikna etmek için her yolcuya Koronavirüs sigortası yapma kararı aldı. Seyahate çıkanların ölmeleri halinde de, cenaze masraflarının 1500 Euro'su (Yaklaşık 12 Bin TL) sigorta tarafından karşılanacak.

28/07/2020 22:06
Emirates’ten ‘Yok artık’ dedirten promosyon... Bir toprak atmadığı kaldı

Emirates, insanları yeniden uçmaya ikna etmek için her yolcuya Koronavirüs sigortası yapma kararı aldı. Buna göre Emirates ile uçan kişiler 31 gün boyunca sigortalı olacak. Virüs kapmaları halinde 150 Bin Euro'ya kadar tedavi desteği alacak. Ölmeleri halinde cenaze masraflarının 1500 Euro'su (yaklaşık 12 Bin TL) sigorta tarafından karşılanacak.

Tüm dünyada hava yolu şirketleri, yolcuları yeniden uçmaya ikna etmek için çalışmalar yapıyor. Bu yolda en önemli adımlardan biri Emirates Hava Yolları'ndan geldi. BBC'de yer alan habere göre şirket, yolcularına ücretsiz Koronavirüs sigortası sunan ilk hava yolu oldu.

‘İNSANLAR UÇMAK İÇİN GÜVENCE ARIYOR'

Buna göre bir yolcu, Emirates ile uçtuğu andan itibaren 31 gün boyunca sigortalı olacak. Sigorta, tedavi, karantina konaklaması ve cenaze masrafları şirket tarafından karşılayacak.

Emirates Grup Başkanı Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum yaptığı açıklamada, “İnsanların, dünyadaki sınırlar yeniden açılırken uçmak istediklerini biliyoruz. Ancak seyahatler sırasında öngörülmedik bir durum yaşanmasından endişe ediyorlar ve güvence arıyorlar” diye konuştu.

GÜNLÜK 100 EURO KARANTİNA KONAKLAMA DESTEĞİ

Şirket, ekim ayı sonuna kadar, sınıf veya varış noktası fark etmeksizin tüm yolcuları sigortalayacak. Tamamen ücretsiz sunulacak bu hizmet için herhangi bir kayıt yaptırmaya gerek olmayacak. Emirates'in yapacağı sigorta yolcu başına 150 Bin Euro'ya kadar tıbbi tedavi masraflarını karşılayacak.

Yolcunun bir otelde karantina altına alınması halinde günlük 100 Euro ödeme yapılacak. Yolcunun Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesi halinde de, cenaze masraflarının 1500 Euro'ya kadar olan bölümü sigorta tarafından üstlenilecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.