Emirates, Basra uçuşlarına başlıyor...

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates 2 Şubat 2011 tarihinden itibaren Irak’ın ikinci büyük şehri Basra’ya seferlerini başlatıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Emirates, Basra uçuşlarına başlıyor...
Basra Emirates’in 110. uluslararası destinasyonu olmakla birlikte 2010-2011 yılının da 6. yeni uçuş noktası olacak. 2 Şubat’ta başlayacak bu yeni seferler Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın dört günü gerçekleşecek.

Airbus A330 uçakları ile gerçekleşecek uçuşlarda yolcular Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri First Class, Business Class ve Ekonomi Sınıfı olmak üzere üç sınıfta yolculuk edebilecek. Pazartesi günleri ise Business Class ve Ekonomi Sınıfında uçabilecek.  

Emirates Havayolu ve Grubu başkanı Ahmed Bin Said El Maktum “Basra, Emirates için önemli bir pazar. Şehrin son dönemde uluslar arası şirketlerin alt yapı yatırımları ile ciddi bir büyüme yaşadığını ve uçuş noktalarımızdan ciddi talep aldığını görüyoruz. Uygun saatlerde ve iyi bağlantıları olan Basra seferlerimizin özellikle iş nedeni ile seyahat eden yolcular için mükemmel bir seçim olacağını düşünüyoruz” dedi.

Basra Körfez’de ki konumu ve de petrol yataklarına yakınlığı ile büyük şirketlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.    

Emirates ile Basra’ya ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 652 Euro, Business Class gidiş dönüş uçak bileti ise 1387 Euro’dur.  Fiyatlara tüm vergiler ve harçlar dahildir.

EMIRATES Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan EMIRATES, 152 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan EMIRATES, İstanbul’dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60’ın üzerinde ülkede 100’ü aşkın noktaya taşıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.