Elite World Van Hotel açılıyor...

Van’ın en lüks 5 yıldızlı oteli Elite World Van Hotel, 1 Eylül’de kapılarını açıyor. Şehir merkezinde yer alan Elite World Van Hotel'de 3 suit, 2 kral dairesi olmak üzere toplam 230 oda yer alıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Elite World Van Hotel açılıyor...

Doğu’nun bilim, sanayi ve turizm merkezi olan Van, yeniden hayata dönüyor. Elite World Hotels, Van’a bir dünya markasını taşıyor. Dünyanın önemli uluslararası otel zincirlerinden ‘’Luxe Worldwide Hotels’’in üyesi ve THY Miles&Smiles program ortakları arasında yer alan Elite World Van Hotel, bu özellikleriyle Doğu’nun uluslararası oteli olarak Van’da yeni bir dönem açacak.

İstanbul Taksim’de 102 oda kapasitesi ile 4 yıldızlı ‘’superior’’ Elite World Prestige ve 245 odalı, 5 yıldızlı Elite World İstanbul otelleri ile  hizmet veren Elit Turizm, Elite World Van Hotel’i Van’da 1 Eylül tarihinde açılacak. 35 Milyon Dolar'lık yatırımla Elite World Van Hotel’i hizmete sunan Elit Turizm, grubun zincir marka olarak büyüme hedefinin de ilk adımını atmış oluyor. 

Kalite ve konforu ile Van’ın tek dünya markası olan Elite World Van Hotel şehir merkezinde konumlanmış olup, 3 suit, 2 kral dairesi olmak üzere  toplam 230 oda ile hizmet verecek. En modern teknik ekipman ve teknoloji ile donatılmış 1200 kişi kapasiteli, tamamı gün ışığı alan 7 toplantı salonu ve 450 m2 büyüklüğünde balo salonu, “Executive Floor”, “Elite World Club Lounge” ve “Business Center” ile global iş dünyası içinde Van’ın bir ticaret merkezi olarak konumlanmasını sağlayacak”.

Geleneksel temaların modern mimariye entegre edildiği Elite World Van Hotel, Türk misafirperverliğini lüks hizmet anlayışıyla yansıtacak. Elite World Van Hotel, yöresel kebap çeşitleri ve dünya mutfağından seçkin örneklerin sunulduğu “Tepe Ocakbaşı Restaurant”, günlük taze pasta çeşitleri ve kahve keyfinin mekanı “Coffee Company” ve muziğin ve eğlencenin adresi “One Bar” ile hizmet verecek.

Meşhur Van kahvaltısıyla misafirlerini güne zinde ve mutlu başlatacak olan Elite World Van Hotel, farklı lezzetleri ve yöresel yemekleri ile de adından söz ettirmeyi hedefliyor. Elite World Van Hotel, Asya’nın usta şifalı elleri Thailand’lı masözleri, Türk hamamı, havuz, sauna keyfi ve buhar banyosu olanaklarının sunulduğu Fit Life SPA & Health Center, otel misafirlerine Doğu Anadolu’nun otantik atmosferinde yepyeni bir alternatif yaratıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.