Elite World Otelleri Personel Gecesi yapıldı...

Elite World Otelleri çalışanları dün akşam düzenlenen muhteşem “Personel Gecesi” ile coştular.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Elite World Otelleri Personel Gecesi yapıldı...

Elite World Grubunun en üst düzey yöneticisinden en alt kademede çalışan personeline kadar tüm personel geceye katılarak sezon yorgunluğunu canlı müzik eşliğinde eğlenerek attılar. Geceye, sürpriz konuk olarak ünlü cazcı İlham Gencer de katıldı. 


Elite World Otellerinin Personel Gecesi’nde 5. yılını dolduran personele Satış ve Pazarlama Direktörü Emel Elik ve Yönetim Kurulu Bşk. Yardımcısı Vedat Elik tarafından plaketleri verildi. Plaket töreninin ardından yapılan hediye çekilişi ile personel birbirinden değerli hediyeler kazandı.


Gecede bir konuşma yapan Elite World Otelleri Genel Müdürü Ünsal Şınık; “Sizler bizim geleceğimizsiniz, sizler olmadan bu otellerin geleceği olamaz. Zincir oteller kendi kaynaklarını kullanır bizim kaynaklarımız da sizlersiniz” dedi. Şınık, Elite World Grubu’nun iki yıl içinde yeni açılacak otelleri ile toplam 1200 odaya ulaşan önemli bir zincir haline geleceğini, İstanbul Taksim’deki Elite World İstanbul, Elite World Prestige otelleri yanında Atatürk Havalimanı yakınlarında, Maltepe Küçükyalı ve Marmaris'te açılacak üç yeni otel ile zincirin büyüdüğünü ve bu başarı tüm çalışanların başarısıdır diye belirtti.


Ayrıca Van’daki otelin Van depreminde yaşanan sıkıntılara rağmen projesinin yürüdüğünü söyleyen Ünsal Şınık, Elite World Van Otel’in Ekim 2012’de hizmete açılacağını açıkladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.