Elite World Grand Sapanca’da bayramda müzik ziyafeti

Elite World Grand Sapanca, Ramazan Bayramı tatili için her güne özel birbirinden eğlenceli programlar hazırladı. 10 - 13 Nisan arasındaki bayram programı boyunca çocuklar neşeli aktivitelerle eğlenirken, aileler canlı müzikten DJ performansa farklı eğlenceler ve Gala Yemeği ile keyifli dakikalar geçirecek. Bayramın sürpriz konuğu ise sanatçı Altay olacak.

26/03/2024 12:36
Elite World Grand Sapanca’da bayramda müzik ziyafeti

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts bünyesindeki Elite World Grand Sapanca, Ramazan Bayramı tatilinde ailelerin keyifle vakit geçirebilecekleri bir program hazırladı.

10 - 13 Nisan arasında gerçekleşecek bayram haftasında çocuklar eğlenceli aktivitelerle coşarken aileler de hem dinlenecek hem de keyifli programlarla unutulmaz bir bayram tatili geçirecek.

Altay ile bayram galası

Aileleri ise bayram tatili boyunca Şömine Bar’da Trio dinletisinden açık alandaki Bonfire’da ateş başında DJ performanslara kadar müzik ve eğlence dolu bir program bekliyor. Şömine Bar’da Trio dinletisi bayram programı boyunca devam ederken, her gün 16.00-17.00 arası Elite Restoran’da çay saatinde atıştırmalık lezzetler sunulacak.

10 Nisan ve 13 Nisan akşamları Bonfire’da DJ performansı, 11 Nisan akşamı canlı müzik misafirlere müzik dolu bir tatil yaşatacak. 12 Nisan akşamı misafirler 19.30’dan 21.00’e kadar DJ performans eşliğinde limitsiz içecek seçeneğiyle Bayram Gala yemeğinde Elite World şeflerinin imza lezzetlerini tadacak. Gala yemeğinin hemen sonrasında 22.00’ye kadar Orkestra performansı devam edecek.

Elite World Grand Sapanca’nın bu yılki bayram sürprizi sanatçı Altay ise en sevilen parçalarından oluşan performansıyla saat 22.00’den itibaren Bayram Galası programıyla misafirlere keyifli dakikalar yaşatacak. Müzik dolu eğlence, bayram tatili boyunca otelin farklı alanlarında devam edecek.

Çocuklar için sınırsız eğlence

Sapanca’da doğanın içindeki konumuyla dikkat çeken Elite World Grand Sapanca, bayram tatili boyunca çocuklar için hazırladığı etkinlikler ve atölyelerle de ailelere keyifli dakikalar vadediyor. 12 Nisan akşamı çocuklar, otelin deneyimli şefleri tarafından hazırlanan “çocuk büfesi”nde animatörler eşliğinde keyifli bir yemek deneyimi yaşayacak. 4-10 yaş arası çocuklar ise tatil boyunca otel içindeki Mini Club’ta eğlenebilecek.

Elite World Grand Sapanca, özel aile odaları, geniş süitleri ve eğlenceli programlarıyla bu bayramda da misafirlerini sınırsız eğlenceye davet ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.