Elite World’den yaz boyunca geçerli “Şehirde Kaçış” paketleri

Elite World Hotels & Resorts,  haziran - eylül ayları arasında şehirde tatil yapmak isteyenler için “Family Escape in The City” paketleri hazırladı. Zincirin 4 otelinde geçerli olacak kampanya kapsamında oda yükseltmesi, masaj hediyeleri, restoranlarda indirim seçenekleri şehirde tatil yapmak isteyen aileleri bekliyor.

05/06/2024 14:10
Elite World’den yaz boyunca geçerli “Şehirde Kaçış” paketleri

Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, yaz boyunca şehirde tatil yapmak isteyen ailelere özel kampanyalar hazırladı. “Family Escape in The City” adını taşıyan ve zincirin 4 otelinde geçerli olacak kampanya kapsamında, konaklamalarda indirim imkanları, spa ve masaj hediyeleri, restoranlarda indirimler ve oda yükseltme olanakları sunuluyor.  Kampanya, Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres, Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, Elite World İstanbul Florya, Elite World Grand Sapanca’da geçerli olacak.

Oda yükseltme veya masaj hediye ediliyor

Elite World Grand Sapanca’da 1 Haziran’da başlayıp 30 Haziran’a kadar devam edecek olan “Family Escape In The City” paketi pazar - perşembe günleri arasında hafta içi geçerli olacak. Kampanya kapsamında 1 gece ve üzeri konaklamalarda 2 kişilik geleneksel Bali veya aromaterapi masajı hediye edilecek. Kampanyadan yararlanmak için rezervasyon sırasında spa rezervasyonu da yaptırılması gerekiyor. 

1 Haziran – 15 Eylül tarihleri arasında Elite World Grand İstanbul Küçükyalı’da geçerli olacak kampanyada ise şehir manzaralı odalarda yapılacak rezervasyonlar, oda müsaitliğine göre deniz manzaralı odaya yükseltme yapılabilecek. Buna ek olarak yeme-içme alanında yapılacak harcamalarda yüzde 15 indirim uygulanırken, misafirlere havuz başında 2 içecek ikram edilecek.

Restoranlarda yüzde 10 indirim

Elite World İstanbul Florya’da ise 1 Haziran - 1 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak “Family Escape In The City” paketinde müsaitlik durumuna göre odalarda bir üst kategoriye oda yükseltme imkânı sunuluyor. Bunun yanı sıra masaj paketlerinde ve tüm restaurant harcamalarında yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kampanya kapsamında 1 Haziran- 1 Eylül tarihleri arasında Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres’te masaj paketleri ve tüm restoran harcamalarında yüzde 10 indirimin yanı sıra misafirlere odalarda VIP set up sunumu ikram ediliyor. Kampanyalar bayram, resmi tatil gibi  yoğun dönemler haricinde kullanılabilecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.