Elite World’den Fit Life’ta Kadınlar Günü’ne özel indirim

Elite World Hotels & Resort, sağlıklı yaşam ve iyi olma haline destek olmak amacıyla Kadınlar Günü’ne özel kampanya hazırladı. Bu kapsamda zincir bünyesindeki 7 otelde Fit Life SPA & Health Center üyeliklerinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Ayrıca bazı otellerde bu indirime ek olarak masaj da hediye ediliyor.

26/02/2024 13:55
Elite World’den Fit Life’ta Kadınlar Günü’ne özel indirim

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, bünyesindeki sağlık yaşam ve spor merkezi Fit Life SPA & Health Center’de 8 Mart Kadınlar Günü haftasında tüm kadınları unutulmaz bir deneyime davet ediyor.

Bu özel günde kadınların sağlıklı yaşam ve iyi olma haline destek olmak amacıyla Fit Life SPA & Health Center üyeliklerinde yüzde 15 indirim geçerli olacak. Kadınlara en büyük hediyenin kendilerine bakmak olduğundan hareketle hazırlanan bu kampanyadan 2 ile 10 Mart tarihleri arasında yararlanılabilecek.

İster sevdiğiniz isterseniz kendiniz için alabileceğiz “en düşünceli” hediyelerden biri olan bu kampanya, zincirin Elite World İstanbul Florya, Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, Elite World İstanbul Taksim, Elite World Comfy Taksim, Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres ve Elite World Van otellerinde geçerli olacak. Üyelik indiriminden yararlanan misafirlere bu otellerde ayrıca masaj paketlerinde bir masaj da hediye edilecek.

Zincirin en büyük SPA’sı Elite World Grand Sapanca’da da geçerli

Zincirin en büyük SPA alanına sahip olan Elite World Grand Sapanca’da da Kadınlar Günü indirimi uygulanacak. Misafirler en etkileyici SPA deneyimlerinden birini üyeliklerde yüzde 15 indirimli fiyatlardan deneyimleyebilecek. Uzman wellness, fitness, yoga, pilates ve meditasyon eğitmenleri eşliğinde uygulamaların yanı sıra

tuz odası, Türkiye’nin ilk tuzlu su lagünü gibi beden ve ruh sağlığına yönelik aktiviteler Elite World Grand Sapanca’da misafirleri bekliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.