Elite World’den Annelere “Çok Fit” Kampanya

Elite World Hotels & Resorts, bu yıl Anneler Günü’nü “Fit” bir kampanya ile karşılıyor.

10/05/2024 22:34
Elite World’den Annelere “Çok Fit” Kampanya

Zincirin spor ve iyi yaşam markası Fit Life Spa & Health Center’lara yapılan üyeliklerde annelere ekstra üyelik hediye ediliyor. 6 aylık üyeliklere 1 ay, 12 aylık üyeliklerde ise 2 aylık üyelikler Fit Life’tan annelere hediye.

Anneler Günü yaklaşırken, en kıymetli varlıklarımız olan annelerimize hediye seçimi en zorlandığımız konulardan biri. Türkiye’ninönde  gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, Anneler Günü’ne özel hazırladığı kampanya ile hediye seçiminde zorlananların yardımına yetişiyor. 

Elite World, annelerimize olan sevgimizi ifade etmenin en uygun yolunun onlara sporu, sağlığı ve “iyi hissetme hali”nin en iyi hediye olduğundan hareketle bir kampanya hazırladı. Zincirin spor ve iyi yaşam alanındaki markası Fit Life Spa & Health Center’larda Anneler Günü’nde geçerli olacak kampanya, annesine sağlık ve huzurlu bir yaşam hediye etmek isteyenleri hedefliyor.

Üyeliklerde masaj da hediye

Kampanya kapsamında 12 Mayıs Anneler Günü’nde yapılacak alımlarda geçerli olacak Fit Life Spa & Health Center üyeliklerinde 6 aylık alımlarda 1 ay, 12 aylık alımlarda ise 2 aylık üyelik Elite World’den annelere hediye ediliyor. Bunu yanı sıra Elite World’ün, her iki paket için geçerli ekstraüyeliğin yanında günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyen annelerimize, SPA merkezinde sunulan bir masaj hediyesi de bulunuyor.

Bu kampanya ile Elite World, annesine sağlıklı yaşam ve huzur dolu bir kaçamak yapma fırsatı sunmak isteyenleri hedefliyor. Kampanya, zincirin Elite World Grand İstanbul Basın Ekspress, Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, Elite World İstanbul Taksim, Elite World Florya, Elite World Comfy İstanbul Taksim ve Elite World Van otellerindeki Fit Life SPA Merkezlerinde geçerli olacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.