Elexus Hotel'de AnandAyu Wellness etkinliğinin ilki gerçekleşti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bulunan Elexus Hotel & Resort & Spa'da Dr. Koshlendra Pratap eşliğinde fiziksel, zihinsel ve sosyal yönden tam bir iyilik hali olarak tanımlanan AnandAyu Wellness etkinliğinin ilki gerçekleşti. Kantara Kalesi'nin manzarasıyla nefes terapisi ile başlayan üç günlük program, katılımcılara içsel denge ve huzur bulma fırsatı sundu.

27/03/2024 14:52
Elexus Hotel'de AnandAyu Wellness etkinliğinin ilki gerçekleşti

Katılımcıların, prana erişimi ve kozmik benliklerin keşfinden içsel dönüşüm ve beden farkındalığına kadar birçok deneyimi yaşadıkları etkinlikle kişisel gelişim ve beden farkındalığının arttırılması hedefleniyor. Yoga ile başlayan organizasyon iyileştirici nefes ve kalp açma seanslarının da gerçekleştirildiği ilk gün akşam yemeği sonrası grup çalışmasıyla tamamlandı.

Etkinliğin ikinci gününde ise prana erişimi ve kozmik benliklerin somutlaştırılmasıyla canlı sağlığın sırlarının keşfedildiği bir gün oldu. Shakti'nin İlahi Dansı ile dişil enerji kutlandı ve katılımcılar, içsel potansiyellerini keşfetme yolculuklarında ilerledi. Etkinlikte üçüncü gün ise doğayla derin bir bağlantı kurmaya teşvik eden açık hava etkinlikleriyle devam etti. Her bir oturum, tören ve an sayesinde katılımcıların dönüşüm yaşaması açamlandı.

Dr. Pratap eşliğinde üç gün süren AnandAyu (Blissful) Wellness etkinliği katılımcılara içsel keşif, sağlıklı yaşam ve ruhsal uyanışa dönük bir yolculuğa çıkarırken aynı zamanda çevreleriyle bağlantı kurma, bedensel ve zihinsel farkındalık geliştirme ve ruhsal duygularını keşfetme fırsatı sağladı. Ayrıca, Yogi Tuba Yalçın liderliğindeki meditasyon seansları, Burcu Ergun'un Aromaterapi Atölyesi ve Buse Özlem ile spor ve pilates dersleri, katılımcılara içsel keşif ve farkındalık pratiği yapma fırsatı da sundu.

BU ETKİNLİK BÖLGEDE ÖNCÜ BİR GİRİŞİM OLDU

Etkinliğe ilişkin görüşlerini paylaşan Dr. Koshlendra Pratap “KKTC'de ilk olma özelliği taşıyan AnandAyu etkinliği, bütünsel yaşam için değerli bilgiler ve pratik araçlar sunmanın yanı sıra, bölgede daha sağlıklı, daha bilinçli bir yaşam tarzı için kolektif bir vizyonu da ateşledi. Kuzey Kıbrıs'ın huzurlu atmosferinde düzenlenen bu etkinlik, sadece bir hafta sonu etkinliği değil, aynı zamanda bölgede öncü bir girişimdi. Etkinlik, eğitim atölyeleri, deneyimsel aktiviteler ve derinlemesine oturumlarla dolu çok yönlü bir deneyim sunmak için özenle planlandı. Amacımız, katılımcılar arasında uzun ömürlülüğü, mutluluğu ve genel iyilik halini teşvik etmekti. Etkinliğin en önemli sonucu, katılımcıları sağlıklı yaşam prensipleriyle donatıp onları güçlendirmemizdi. Meditasyon oturumları, aromaterapi ve spor dersleri gibi etkinlikler, içsel keşif ve farkındalık için harika bir ortam sağladı. Elexus'un huzurlu atmosferi ve üstün tesisleri, etkinlik için mükemmel bir ortam sağladı ve iş birliğimizi son derece verimli ve anlamlı kıldı. Elexus Hotel'e sağladıkları destek ve iş birliği için içten teşekkürlerimi sunmak isterim. Birlikte, bireylerin refahını artırmakla kalmayıp Kuzey Kıbrıs'taki sağlık kültürüne de katkıda bulunduk. AnandAyu'nun başarısı, birlikte gerçekleştirdiğimiz vizyon ve çabalarımızın bir kanıtıdır. Gelecekte düzenleyeceğimiz yeni etkinliğimiz için şimdiden sabırsızlanıyorum" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.