Ege’nin ortasındaki turistik ada 50 Milyon Euro'ya satılıyor

Dünya jet sosyetesinin ve zenginlerinin tatil cenneti olan Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası’nın 50 Milyon Euro’ya satışa çıkarıldığı duyuruldu.

24/03/2024 23:05
Ege’nin ortasındaki turistik ada 50 Milyon Euro'ya satılıyor

Dünya jet sosyetesinin ve zenginlerinin tatil cenneti olan Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası’nın 50 Milyon Euro’ya satışa çıkarıldığı duyuruldu. Sözcü'den Yaşar Anter imzalı habere göre, Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her yıl  binlerce zengin turist cennet koylarında ve mağaralarında yüzmeye gidiyor.

Yunanistan’da zenginlere yaptığı satışlarla bilinen emlak ve gayrimenkul satış acentesi ZL Development Mykonos Golden Luxury'nin yayınladığı ilana göre, 2500 dönüm alana sahip Tragonisi (Dragonisi olarakta biliniyor) toplam 50 Milyon Euro karşılığında satılığa çıkarıldığı belirtildi.

EN BÜYÜK AVANTAJI MİKONOS’UN YANINDA OLMASI

İlanda ada yüzeyinin düzgün ve inşa edilebilir olduğu ve en büyük avantajı Yunanistan'ın en pahalı ve en zengin adası Mikonos'un yanında olması olarak belirtildi.

Mikonos’un birkaç mil doğusunda ve Ege Denizi’nin ortasında bulunan turistik adanın turkuvaz renkli suları, mağaraları ve cennet koyları ile ünlü olduğu belirtildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.