Eczacıbaşı Profesyonel Housekeeping Haftası’nı kutluyor

Turizm sektörüne ürün ve çözümleriyle katkı sağlayan Eczacıbaşı Profesyonel, sektörün en önemli oyuncularından olan kat hizmetlilerinin “Uluslararası Houkeeping Haftası’nı” kutluyor.

12/09/2018 15:58
Eczacıbaşı Profesyonel Housekeeping Haftası’nı kutluyor

Housekeepinglerin sektöre verdikleri emek ile gizli kahramanlar olduklarını vurgulayan Eczacıbaşı Profesyonel geliştirdikleri ürünler ve sağladıkları eğitimler ile housekeepinglere destek oluyor.

Müşteri memnuniyetinin en önemli olduğu alanların başında gelen turizm sektöründe; temizlik, hijyen ve düzenin sağlanmasında en önemli görevi kuşkusuz housekeepingler gerçekleştiriyor. Tüm dünyada hizmet sektöründe sürdürülebilir kalitenin var olması için çalışan housekeepingler; her yıl Eylül ayının ikinci haftasını “Uluslararası Housekeeping Haftası” olarak kutluyor.

Amaç housekeeping depertmanının önemine vurgu yapmak

Sektörün gizli kahramanları housekeepinglerin emeklerine dikkat çekmek ve departmanın önemine vurgu yapmak amacıyla bu yıl 09-15 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Uluslararası Housekeeping Haftası” kapsamında dünyanın dört bir yanında etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Haftanın önemine dikkat çeken Eczacıbaşı Profesyonel, otel müşterilerinin temiz ve konforlu bir ortamda konaklamalarını sağlayan housekeepinglerin turizm sektöründe çok önemli bir yere sahip olduğunu vurguluyor. Housekeepinglerin pratik ve kolay çalışmalarını sağlayacak ürün ve hizmetler geliştiren Eczacıbaşı Profesyonel, turizm sektörünün gizli kahramanlarına desteğini sürdürüyor.

EP Akademi, eğitimlerle housekeepingleri bilinçlendiriyor

Housekeepinglerin en önemli ihtiyaçları arasında en doğal, etkili ve doğru ürünlerle hijyen standartlarını en etkili ve kısa sürede sağlamak bulunuyor. Eczacıbaşı Profesyonel, EP Akademi ile seminerler düzenleyerek housekeepingleri etkili hijyen ve tasarruf konusunda bilinçlendiriyor. Bunun yanı sıra Eczacıbaşı Profesyonel Uzaktan Eğitim Programı sayesinde internet üzerinden de eğitimler verilerek sektör çalışanları destekleniyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.