Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, housekeeparların eğitim sponsoru...

Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, İstanbul OTED tarafından Yıldız Üniversitesi SEM’de (Sürekli Eğitim Merkezi) housekeeparlara yönelik olarak başlatılan eğitimlere sponsor oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, housekeeparların eğitim sponsoru...

Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, İstanbul OTED’in (Housekeeping Otel Temizlik Eğitimi Derneği) housekeeper üyelerine yönelik olarak başlattığı eğitimlere sponsor olduğunu açıkladı. Sürekli Eğitim Merkezi’nde gerçekleştilecek eğitimler ile housekeeperların sorumlu oldukları departmanın bütçesinin en gerçekçi ve doğru olarak hazırlanması konusunda bilgilendiririlmesi ve yönetim becerilerinin geliştirilmesi  hedefleniyor.

Katılımcılara sertifika verilecek olan eğitimlerde, kat hizmetleri departmanının bütçelerini daha doğru şekilde yapabilmeleri için bilgilendirilmeleri de amaçlanıyor. Ayrıca eğitime katılan housekeeperların çalışma  “Çatışma  Yönetimi” eğitimleri ile liderlik ve yöneticilik konularında gelişimlerine katkıda bulunulacak.
 
OTED ile işbirliğine geçtiğimiz yıl hız veren Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, hedef kitlesi olan housekeeperların eğitimi konusuna önem veriyor ve bu çerçevede gerçekleştirilen eğitimleri destekliyor. Bunun Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel ve housekeeperlar arasındaki iletişime de katkı sağladığını savunan Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel Pazarlama Müdürü Pelin Özbilgin, eğitimlerin turizmin yoğun olduğu şehirlerde tekrar edilmesi halinde desteği sürdüreceklerini söyledi. Özbilgin sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Eğitimlerin housekeeperlar tarafında profesyonel temizlik ve hijyen bilincini artıracağına ve bütçenin önemi konusunda bilgi artışı sağlayacağına inanıyoruz. İleriki dönemlerde Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel olarak, OTED ve üniversite işbirliğinde sektör profesyonellerine endüstriyel temizlik ve hijyen kapsamında sertifika programları üzerinde çalışacağız.  Sektörde  profesyonellik standardının yükseltilmesi konusunda yapılacak çok şey var ve biz de her fırsatta bu  konuda  katkı sağlamaya devam edeceğiz.” 
 
Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel Profesyonel Temizlik Kağıtları, Profesyonel Temizlik Kimyasalları, Ekipman ve Teknik Servis, Eğitim ve Danışmanlık olmak üzere dört ana alanında faaliyet gösteriyor. Toplam 24 saatlik bir programı içeren eğitim 6 hafta sonu SEM’de (Sürekli Eğitim Merkezi) gerçekleştirilecek. Eğitim, Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel bünyesinde Eğitim ve Danışmanlık iş kolu altında faaliyet gösteren Maratem Akademi sponsorluğunda yapılacak.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.