Eco Travel Shop'tan yoksul çocuklara tatil desteği

İngiltere’de faaliyet göstere Eco Travel Shop, Londra Büyükşehir Belediyesi (GLA) ile birlikte yürüteceği proje kapsamında İngiltere’de yaşayan ve tatil imkanından yararlanamayan yoksul, engelli ve dezavantajlı çocuklara tatil imkanları sunmaya hazırlanıyor.

14/10/2020 11:12
Eco Travel Shop'tan yoksul çocuklara tatil desteği

Eco Travel Direktörü Ali Keskin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İngiltere’de milyonlarca yoksul çocuk var. Bu çocuklar ekonomik durumlarından dolayı veya engelli olmalarından kaynaklı tatil yapamıyor. Covid 19 nedeniyle zor günler yaşadığımız şu süreçte GLA’ya sunduğumuz proje başarılı olursa, seyahatla ilgili kısıtlamalar kalkar kalkmaz

İngiltere’nin değişik bölgelerinde yaşayan vakıflar aracılığıyla ulaşacağımız çocukları Türkiye’de spor kampları başta olmak üzere çeşitli tatil imkanlarına kavuşturacağız. Amacımız, yoksul ve dezavantajlı ailelere ve onların çocuklarına bir nebze olsun destek olmak, onları mutlu etmek ve birkaç gün de olsa yaşamlarında bir değişiklik yapma imkanı tanımak” dedi.

Projeyle ilgili beklentiler yüksek

Projenin koordinatörü olan Daniel Barron ise, Covid 19 nedeniyle İngiltere’de yoksul ve engelli çocukların zor günler yaşadığını ve bu nedenle bu çocuklara destek olmak istediklerini belirtti.

Barron, projeyle ilgili beklentilerinin yüksek olduğunu ve çok sayıda çocuğun bu projeden faydalanmasını hedeflediklerini belirtti.

“Projeye herkes katkıda bulunabilir”

Ali Keskin sözlerini şöyle sürdürdü: “Proje Kapsamında GLA gözetiminde yapılacak olan tüm bağışlar bir çatı altında toplanacak ve belirlenecek olan çocuklar aileleriyle birlikte önümüzdeki yaz Dalaman ve Antalya başta olmak üzere değişik bazı bölgelerde her şey dahil tatil imkanına sahip olacaklar.

Eco Travel olarak 'Sorumlu turizmcilik' bilinciyle hareket etmeye çalışıyoruz ve  bu projede başta iş dünyası, kurumlar olmak üzere tüm toplumdan ve bireylerden destek bekliyoruz. Projeye destek olmak isteyenler Londra Büyükşehir Belediyesinin resmi sitesine girerek bağışta bulunabilecekler."

“Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunmayı hedefliyoruz”

Keskin, Covid 19 nedeniyle turizmin zor günlerden geçtiğinin altını çizerek, “Firma olarak böylesi bir projeyle hem yaşadığımız ülke olan İngiltere’ye karşı sosyal sorumluluk görevimizi yerine getirmek istiyoruz hem de kendi memleketimiz olan Türkiye’nin burda tanıtımına katkıda bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.