Duysak, ‘Handcraft Yachting’ ile ürün yelpazesini genişletti

Turizm medyacısı Derya Duysak kendi adını taşıyan Derya Duysak Handcraft Yachting markası ile ürün yelpazesini genişletti. Duysak yaptığı açıklamada, “Türkiye de olmayan veya çok az bulunan ürünleri yapmak öncelikli hedefim. Denize sevdalı herkes değişik ürünleri görmeyi, seviyor” dedi.

14/09/2023 16:14
Duysak, ‘Handcraft Yachting’ ile ürün yelpazesini genişletti

Yaklaşık 2 yıl süren hazırlıklar artık sektörde yerini almaya başladı. Dekoratif Surf Askılıkları, Kürek Askılıklar, Deniz Minareleri, Duvar Şişe Açacakları, Amerikan Servisleri yeni tasarımlar arasında. Yıllardır turizm medyacılığı yapan Derya Duysak yaptığı açıklama da “Artık sektörde kendi adımla var olmaktan mutluluk duyuyorum. Kolay olmuyor. Pahalı bir sektör. Uzun bir süre araştırma yaptım. Türkiye de olmayan veya çok az bulunan ürünleri yapmak öncelikli hedefim. Tanıtımlara yeni başlamama rağmen bu konu da gördüğüm ilgi de gerçekten çok özel oldu.

Turgutreis Marina da yer alan bir mağazamıza ve Alaçatı Port’a siparişler yaptım. Denize sevdalı herkes değişik ürünleri görmeyi, evinde kullanmayı veya hediye etmeyi istiyor. Amacım bu sektörde de turizmde olduğu kadar yer edinebilmek. Daha çok tasarımlarım var. Pahalı bir sektör olduğu için üretmek biraz zaman alıyor. Kısa bir süre sonra atölyemi açmayı hedefliyorum. Şu anda sipariş ile çalışıyorum. Tanıtım Borşürlerini de hazırladım. E-ticaret olarak sadece Deniz Minarelerinin tanıtım ve satışları Etsy de yer alıyor. El Emeği ürünler burada oldukça ilgi görüyor. Çalışmalarımı Boat Showlara da katılarak sergilemeyi ve hedef kitlemi büyütmeyi istiyorum” dedi.

Derya Duysak Handcraft Yachting ürünlerinin tanıtımı İngiltere de yer alan Dünya’nın 1 numaralı Yatçılık Medya Grubu Yachting Pages de yer alıyor. Bu konuda daha fazla bilgi için deryaduysak.com sayfasını ziyaret edebilir ve sosyal medya hesaplarında da deryaduysakyachting olarak takip edebilirsiniz.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.