Dünyaya Osmanlı gibi yayılacağız...

Dedeman Otel, İstanbul Avrupa yakasında büyük bir otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. CEO Tamer Yörükoğlu, “Osmanlı’nın yükseliş dönemi haritasını esas alıyoruz” dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünyaya Osmanlı gibi yayılacağız...

Dedeman Otelcilik CEO’su Tamer Yürükoğlu, Bostancı’ya iki otel birden yapma kararı aldıklarını açıkladı. Birinin Dedeman Bostancı diğerinin ise Dedeman Park markası ile açılacağını söyleyen Yörükoğlu, “İstanbul’da kısa zaman içerisinde büyük bir projeye başlayacağız. Bir banka ile ortaklaşa, İstanbul’un Avrupa yakasında iş merkezi bölgesinde olacak. Şu anda sözleşme noktasında son aşamaya gelindi” dedi.

Dedeman’ın yurtdışı operasyonlarında da bölgesel güç olacağını belirten Yörükoğlu, “Osmanlı devletinin yükseliş dönemi haritasını yol haritası yaptık. O şekilde genişleyeceğiz” diye konuştu. Dedeman’ın yurtdışındaki bazı otellerinin kapanması ile tek bir otel ile faaliyet gösterdiklerini belirten Yörükoğlu, şöyle konuştu: “Bulgaristan’daki otelimizi de kapadık ancak oraya çok geçmeden butik bir otel ile dönüş yapabiliriz. Bizim yurtdışı operasyonlarımızdaki başı çeken ülke ise, Rusya olacak. Moskova’da 2014 yılında ilk otelimiz açılmış olacak.

Daha sonra Moskova’da 2 otel daha düşünüyoruz. Rusya’nın diğer şehirlerinde de incelemelere başladık, uygun bir yer bulduğumuz takdirde oralarda da otel açacağız. Rusya’da kötü oteller bile çok pahalı. Oralarda Dedeman Park markamızla iş adamlarına uygun fiyata hizmet vereceğiz. Kazakistan’da da bir otel açacağız Avrupa ülkelerinde otel açmaya ise sıcak bakmıyoruz. Hollanda ve Almanya’dan teklifler alıyoruz.” (Hürriyet)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.