Dünyanın en uzun Bilimsel Araştırma Yöntemleri Semineri Antalya’da

Dünyanın en uzun süreli ve en kapsamlı araştırma yöntemleri semineri, 26 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihlerinde Antalya’da yapılacak.

13/11/2018 20:54
Dünyanın en uzun Bilimsel Araştırma Yöntemleri Semineri Antalya’da

Anatolia Turizm Akademisi, Detay Yayıncılık ve Kartaca Turizm’in işbirliğinde düzenlenen seminer, ulusal ve uluslararası katılımcılara açık olmak üzere düzenleniyor. İki dönem halinde yapılacak ulusal seminerde 16 farklı konu yer alırken, uluslararası seminerde ise 4 farklı seminer yer alıyor.

Dünyanın en uzun süreli ve en kapsamlı araştırma yöntemleri semineri 26 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihlerinde Antalya’da yapılıyor. Anatolia Turizm Akademisi, Detay Yayıncılık ve Kartaca Turizm’in işbirliğinde düzenlenen seminer, ulusal ve uluslararası katılımcılara açık olmak üzere düzenleniyor. İki dönem halinde yapılan ulusal seminerde 16 farklı konu yer alırken, uluslararası seminerde ise 4 farklı seminer yer alıyor.

Daha önce 14 kez yapıldı

İlki 2002 yılında yapılan Araştırma Yöntemleri Seminerleri, günümüze kadar 14 kez gerçekleştirildi. Anatolia Turizm Akademisi’nin bilimsel öncülüğünde Detay Yayıncılık ve Kartaca Turizm’in organizasyonunda düzenlenen seminerler bu yıl 26 Ocak – 03 Şubat 2019 tarihlerinde Antalya’nın Kemer beldesindekiMirage Park Resort’te gerçekleştirilecek.

Ulusal Seminerin ilk haftasında (26 – 30 Ocak 2019) şu seminer konuları yer alıyor: “Temel SPSS”, “İçerik (Söylem) Analizi”, “Proje Yazma”, “Çok Ölçütlü Karar Verme Teknikleri”, “AMOS ile Yapısal Eşitlik Modellemesi”, “Metin Madenciliği”, “Nitel Araştırma Teknikleri”ve“Sosyal Bilimlerin Felsefesi ve Etik” yer alıyor. Seminerlerin ikinci haftasında ise (30 Ocak – 3 Şubat 2019) şu seminer konuları yer yapılacak: “Temel SPSS”, “İçerik (Söylem) Analizi”, “Proje Yazma”, “Çok Ölçütlü Karar Verme Teknikleri”, “AMOS ile Yapısal Eşitlik Modellemesi”, “Metin Madenciliği”, “Nitel Araştırma Teknikleri”ve“Sosyal Bilimlerin Felsefesi ve Etik”.

Uluslararası katılımcılara açık ve İngilizce olarak verilecek seminerlerin birinci haftasında (26 – 30 Ocak 2019) “Demand Modelling” ve “Academic Writing”; ikinci haftada ise (30 Ocak – 3 Şubat 2019) “Structural ve Equation Modeling with IBM SPSS AMOS” ve “Mixed Methods”seminerleri yer alıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.