Dünyanın en lüks oteli Kayakapı Premium Caves Cappadocia

Türkiye ve Dünya’nın en özel konsept otellerinden, Ürgüp’te faaliyet gösteren Kapadokya’nın Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan belgeli “İlk ve Tek Butik Oteli” Kayakapı Premium Caves – Cappadocia, 2019 yılına TripAdvisor’dan aldığı 9 ödülle çok hızlı bir giriş yaptı.  

23/01/2019 21:23
Dünyanın en lüks oteli Kayakapı Premium Caves Cappadocia

Dünya’nın en saygın otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor’un milyonlarca kullanıcısının oyları sonucu belirlenen “Travellers Choice 2019” ödüllerini açıkladı. Bu ödüller çerçevesinde Kayakapı Premium Caves – Cappadocia, toplam 9 dalda ödül kazanarak, kırılması çok zor bir rekora imza attı.

KAYAKAPI PREMIUM CAVES - CAPPADOCIA’YA 9 ÖDÜL BİRDEN

“Travellers Choice 2019” ödülleri kapsamında Türkiye’den Dünya kategorisinde 1'incilik ödülü kazanan tek otel olan Kayakapı Premium Caves – Cappadocia, “Dünya’nın En Lüks Oteli” ödülü dahil aşağıdaki 9 ödülü kazandı.

 

Dünya’nın En Lüks 25 Oteli / 1. Sıra

Avrupa’nın En Lüks 25 Oteli / 1. Sıra

Türkiye’nin En Lüks 25 Oteli / 1. Sıra

 

Dünya’nın En İyi 25 Oteli / 9. Sıra

Avrupa’nın En İyi 25 Oteli / 3. Sıra

Türkiye’nin En İyi 25 Oteli / 1. Sıra

 

Dünya’nın En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli / 8. Sıra

Avrupa’nın En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli / 5. Sıra

Türkiye'nin En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli / 1. Sıra

 

TÜRK VE KAPADOKYA TURİZMİNİN HAKLI GURURU

“Dünya’nın En Lüks Oteli” ödülü dahil olmak üzere bir çok ödül kazanan ve 3 kategoride (En İyi Otel, En Lüks Otel ve En İyi Hizmeti Sunan Otel) Türkiye 1'inciliğini kazanarak haklı bir gurur yaşayan Kayakapı Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, “Türkiye’ye bu ödülleri getirmek bizi elbette çok gururlandırdı ve mutlu etti.

Bu ödüller Ürgüp ve Kapadokya’nın Türkiye turizmindeki yerini perçinlediğini dünyaya ise, “biz de varız!” mesajını verdiğini düşünüyorum. Bu ödülleri 2017 yılında kaybettiğimiz babamız Mustafa Dinler’e adıyoruz. Ayrıca bu ödülleri almamızda emeği olan tüm misafir, çalışan, partner ve dostlarımıza destekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.