Dünyanın en büyük yatırım platformu İstanbul'da toplanıyor...

FX World İstanbul Konferans ve Sergisi, 25 – 28 Eylül 2014 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünyanın en büyük yatırım platformu İstanbul'da toplanıyor...

FX World İstanbul Konferans ve Sergisi, Türkiye Sermaye Piyasaları Aracı Kuruluşları Birliği – TSPAKB’nin himayesinde, Türk Amerikan İşadamları Derneği - TABA / Amcham Turkey, Türkiye – Amerikan Ticaret Odası, Genç Yönetici ve İşadamları Derneği-GYİAD ve diğer STK’ların destekleri ile 25 – 28 Eylül 2014 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek.

Lider etkinlik yönetimi şirketi VIP Kongre ile FX teknoloji platformu temsilcisi Meta Türk tarafından İstanbul’un dünya finans başkentlerinden birisi olması vizyonu ile düzenlenen FX WORLD İSTANBUL Konferans ve Sergisi tanıtım lansmanı 22 Ocak’ta ÇİN Macau’da düzenlenen FX ASIA etkinliği sırasında gerçekleştirildi.

Seçkin isimlerin konuşmaları, farklı stratejilerin irdelendiği paneller, önemli teknik analizler, yeni teknolojilerin tanıtımı, yeni başlayan yatırımcıların bilinçli yatırımlar yapmasını sağlayacak risk eğitimlerinin de yer alacağı FX WORLD ISTANBUL; büyük heyecan yarattı.

Kendi alanındaki tüm tarafları bir araya getirerek bir ilki yaşatacak olan FX WORLD etkinliğinin, İstanbul’un dünya finans başkentlerinden biri olması vizyonuna katkıda bulunacağı konusunda yatırımcı ve profesyoneller şimdiden hem fikir.

Lansman sırasında bir konuşma yapan FX WORLD Konferansı Organizatörü Ceylan Pirinçcioğlu bazı önemli noktaların altını çizdi. Pirinççioğlu şunları kaydetti: “Forex dünyasında, günde 5.3 triyon dolarlık işlem hacmi var, Türkiye’de ise 30 milyar dolarlık bir hacim söz konusu. Bu da dünya piyasasında 30/5300 olan payın, sadece binde beş olduğunu gösteriyor. Özellikle bölgesel yabancı yatırımcıları, ülkemize çekmek için maliye kanunlarımız ve ilgili yönetmeliklerde bir kaç önemli değişiklik yapılması gerekiyor.

FX için yatırıma gelecek yabancı yatırımcıları çekebilirsek, Türkiye’de başka yatırımlara da girebilirler”. Konferansın önemli bir tartışma platformu olacağını belirten Pirinççioğlu, ülkemizde, 1:100 oranında yatırım düzenleyen “Kaldıraç Sistemi”nin avantaj ve risklerinin, yatırımcılara detaylı olarak tanıtılmasının önemine değindi. 
 

FX WORLD ISTANBUL Konferans ve Sergisi’ndeki toplantı formatı B2B ve B2C olarak düzenleniyor. Ayrıca serbest stand ziyaretleri de mümkün. “Eşler Programı” ile ekonominin sıkıcı olduğunu düşünen bayanların dahi ilgisini çekecek olan FX World özel giriş programı da mevcut.

Döviz kredisi kullananlar için uygun koruma imkanı yaratan, dünyanın bir numaralı yatırım platformu, aynı zamanda zarafet ve ince zevke övgüye sahne oluyor. Dünyanın önde gelen yatırımcıları ve finans profesyonelleri, hayata değer katan markalarla FX WORLD ISTANBUL’da buluşuyor. Saat, otomobil, giyim, yapı, restoran, havacılık, otel, sanat, teknoloji alanlarında, sınırları zorlayan, yaşamı yeniden şekillendiren üst düzey markalar FX WORLD ISTANBUL Life Style konukları olarak yerini alıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.