Dünyadaki ikinci Armani, Milano'da açılıyor...

Emaar Properties ve Armani Grubu’nun dünyadaki otel ve tatil köyleri yatırımları çerçevesinde ikinci yatırımı olan The Armani Hotel Milano’nun resmi açılış tarihi 10 Kasım 2011 olarak belirlendi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünyadaki ikinci Armani, Milano'da açılıyor...

2005 yılında Giorgio Armani S.p.A. ve EMAAR Properties arasında yapılan anlaşma ile dünyanın en önemli şehir ve tatil merkezlerinde; lüks otel, tatil köyleri ve rezidans projeleri geliştirerek işletmek amacıyla oluşturulan ortaklık çerçevesinde ikinci Armani Hotel İtalya, Milano’da açılıyor. Milano’da Quadrilatero Della Moda’nın tam kalbinde bulunan Manzoni 31 binasında yer alacak Armani Hotel Milano, tüm görünümüyle Giorgio Armani'nin kişisel imzasını taşıyan estetik felsefesini, sofistike ruhunu ve konforu bir arada sunacak.

Armani’nin doğduğu yer olan İtalya’nın moda başkenti Milano’da 10 Kasım tarihinde kapılarını açacak olan otel 95 odası ile hizmet verecek. Şehrin en büyük otel odasına sahip Armani Hotel Milano, gurme restaurant, lüks Armanı SPA, iş dünyası için gerekli tüm ekipmanlarla donatılmış misafir odaları ve muhteşem bir Milano manzarasına sahip.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.